Op dinsdag 5 februari 2019 om 12.00 uur nam Maaike Kooter, docent van de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional, geïnteresseerden mee in de veranderende arbeidsmarkt en de impact op het vak van de loopbaanprofessional. Daarin gaf ze, als voorproefje op de Leergang, alvast een kijkje in de arbeidsmarkt van nu en de toekomst en laat ze zien hoe je het verschil kunt maken als Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional.

Onderwerpen die worden besproken zijn:

  • De belangrijkste arbeidsmarktontwikkelingen & trends
  • Hoe bied je mensen perspectief?
  • Jouw rol als (arbeidsmarktgedreven) loopbaanprofessional in een continue veranderende markt

De insteek is praktisch en inspirerend, zodat je ook na het volgen van dit webinar een aantal relevante take-aways meeneemt. Gericht op iedere loopbaanprofessional die zich voortdurend wil blijven ontwikkelen en zich op een onderscheidende manier in de markt wilt zetten.

Schrijf je gratis in voor de replay van het webinar

Replay Webinar ‘Maak het verschil als Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional’

PS: ontvang je geen mail, kijk dan ook even in je spambox!

Meer weten over de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional?

Dit webinar wordt gegeven in het kader van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional die op donderdag 21 maart 2019 voor de tiende keer van start is gegaan. De volgende leergang zal plaatsvinden in het voorjaar van 2020. Op Springest beoordeeld met een 8,5! Voor loopbaanprofessionals die zich willen laten bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen en meer grip willen hebben en houden op de arbeidsmarkt van vandaag, morgen en de toekomst.

In de praktijk blijft het vaak lastig om grip te krijgen op de snel veranderende arbeidsmarkt en deze informatie concreet te vertalen naar:

  • Individuele arbeidsmarktkansen
  • Concreet perspectief/uitzicht op een baan
  • Openstaande vacatures
  • Interessante werkgevers en hiring managers
  • Opleidingsplannen
  • Maatwerktrajecten gebaseerd op de vraag vanuit de arbeidsmarkt

Tijdens deze leergang leer je deze kennis te vertalen naar concreet perspectief voor werkzoekenden en medewerkers die in beweging moeten komen.
Lees meer, download de factsheet en/of schrijf je direct in >>