Donderdag 14 september heeft Martijn Hemminga, mede-oprichter en docent van de Academie voor Arbeidsmarkt­communicatie, het gratis webinar Leergang Arbeidsmarkt­communicatie verzorgd. In dit webinar vertelt Martijn de ins en outs over de Leergang Arbeidsmarkt­communicatie die donderdag 12 oktober van start gaat. In deze opleiding staat de praktijk van uw organisatie centraal en werkt u aan concrete onderdelen van de arbeidsmarktcommunicatie van uw organisatie.

Waarom deelnemen aan dit webinar?

De docenten van de leergang, Marion de Vries, Laura Baselaar en Martijn Hemminga, delen tijdens de leergang veel inspiratie uit de praktijk en de laatste trends op het gebied van arbeidsmarkt­communicatie. Tijdens het webinar krijgt u alvast een voorproefje met een aantal actuele arbeidsmarkt­communicatie­trends.

Dit webinar is ideaal wanneer u benieuwd bent of de Leergang Arbeidsmarkt­communicatie aansluit bij uw leerwensen, organisatie of situatie. Na afloop van het webinar kunt u vragen stellen aan de docent of een vrijblijvend studieadvies aanvragen. Deelname aan dit webinar is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Direct inschrijven

Schrijf u hieronder gratis in en u wordt direct doorgestuurd naar de replay van dit webinar.

    Ik kan me op elk gewenst moment weer uitschrijven.
  • Met het inschrijven voor dit gratis webinar ga ik akkoord dat de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie mij eens per twee weken de nieuwsbrief toestuurt. Ik kan me op ieder moment weer afmelden hiervoor.

Foto: www.pixabay.com