Donderdag 6 september om 12.00 uur verzorgt Martijn Hemminga, mede-oprichter en docent van de Academie voor Arbeidsmarkt­communicatie, het gratis lunchwebinar 'Een vliegende start met Arbeidsmarkt­communicatie'.

Waarom deelnemen aan dit webinar?

Dit webinar is ideaal wanneer jij benieuwd bent of de Leergang Arbeidsmarkt­communicatie aansluit bij jouw leerwensen, organisatie of situatie. De docenten van de leergang, Martijn Hemminga, Laura Baselaar, Melle Tuik en Marion de Vries, delen tijdens de leergang veel inspiratie uit de praktijk en de laatste trends op het gebied van arbeidsmarkt­communicatie. Tijdens het webinar geeft Martijn alvast een voorproefje. Hij vertelt wat arbeidsmarktcommunicatie is en benoemt enkele arbeidsmarktcommunicatietrends van 2018. Verder neemt hij je mee door het programma en de opzet en leerdoelen van deze vijfdaagse leergang.

Direct aanmelden?

Schrijf je hier gratis en vrijblijvend in voor het webinar.

Verhinderd op donderdag 6 september? Schrijf dan toch in en ontvang na afloop toegang tot de replay.

Meer weten over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Donderdag 11 oktober start alweer de 24e Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Tijdens deze leergang ontdek je hoe je het verschil maakt op de arbeidsmarkt.

De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke masterclass volg je een e-training waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk meer op de praktijk. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie.

Tot slot wordt de leergang succesvol afgesloten met een eindopdracht. Dit kan een individuele of een groepsopdracht zijn al naar gelang de eigen leerdoelen die vooraf zijn opgesteld. De opzet maakt het mogelijk dat niet alleen de theorie wordt beheerst door oefening, maar dat aan het einde van de opleiding de theorie ook vertaald is naar concrete oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld werving, employer branding, candidate experience, strategie of het opzetten een talentpool.

De leergang scoort een 8,3 op Springest

Na afloop van iedere leergang vragen wij de deelnemers om hun ervaringen te delen op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest. Intussen hebben wij van 42 deelnemers een evaluatie mogen ontvangen en scoort de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie gemiddeld een 8,3 waar we zeer trots op zijn.

Lees hieronder enkele enthousiaste reacties van deelnemers:

Marieke van Oers, Zorg aan Zet: 'Prettig met verschillende branches samen deze training te doen. Je kunt hier veel van oppikken. Combinatie praktijk en theorie is erg prettig. Laatste bijeenkomst lieten we elkaar weten hoe we de arbeidsmarktcommunicatie in de praktijk willen brengen in onze eigen organisatie. Dit was zeer leerzaam!'

Saskia van Nieuwland, Archipel: 'Aansprekende cases uit de praktijk en erg interessant om de ervaringen van andere organisaties te horen.'

Peter de Jonge, Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen: 'Inspirerende opleiding om te zien hoe alle activiteiten in verband staan dan wel moeten staan. Hoop geleerd. Ook de interactie met andere professionals is zeer waardevol. Docenten zijn top - kennis van zaken en benaderbaar.'

Jos Kok, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland: 'Prima leergang waar de breedte van Arbeidsmarktcommunicatie wordt belicht vanuit kennis, ervaring en emotie. Mooi! Top vond ik de balans tussen theorie en praktijk en de mogelijkheid je eigen praktijk bespreekbaar te maken. Ik heb veel geleerd op een plezierige wijze.'