Welke Arbeidsmarktcommunicatie opleiding sluit het beste aan op mijn wensen?

Vindt u het lastig te bepalen welke van de drie arbeidsmarktcommunicatie opleidingen die wij aanbieden, het beste aansluit op uw wensen? Wij  hebben van de leergang, bootcamp en het seminar de verschillen in een tabel gezet om u hierbij te helpen. Deze kunt u hier bekijken. Bij vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Kan ik het basispakket van Het Arbeidsmarktcommunicatieplan ook upgraden?

Indien u heeft gekozen voor de online class Het Arbeidsmarktcommunicatieplan Basis à € 245,-, is het altijd mogelijk om dit te upgraden naar Het Arbeidsmarktcommunicatieplan Uitgebreid voor € 250,-.

Zijn er ook PE-punten gekoppeld aan de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional?

Nee, er zijn helaas geen PE-punten gekoppeld aan deze leergang. Mogelijk dat u deze toch kan inzetten daar volgens Noloc, de tijdsinvestering van 1,5 uur wordt gerekend als een punt voor permanente educatie.

Ik kom met het openbaar vervoer. Wat is de reisafstand en waar moet ik uitstappen?

Alle locaties waar onze trainingen plaatsvinden, zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. U ontvangt bij de inschrijving tevens de reisinformatie met het OV.

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren en zijn hier kosten aan verbonden?

Alle locaties waar onze trainingen plaatsvinden, hebben een uitgebreide parkeergelegenheid. Als deelnemer kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Bij de definitieve bevestiging ontvangt u een routebeschrijving en vermelding waar u kunt parkeren. Na afloop van de training ontvangt u een uitrijkaart voor de genoemde parkeerplaats.

Welke organisaties/personen nemen nog meer deel aan een bepaalde training?

Om de privacy van onze deelnemers te waarborgen, verstrekken wij de deelnemerslijst pas bij aanvang van de training.

Ik heb zojuist een voorlopige bevestiging ontvangen van mijn inschrijving. Wanneer ontvang ik de definitieve bevestiging?

De definitieve bevestiging ontvangt u per mail. Deze wordt, na betaling van de factuur, uiterlijk een week voordat de training plaatsvindt per mail verstuurd.

Hoe weet ik of er nog plaatsen vrij zijn voor een bepaalde training?

Indien het bij de inschrijving nog mogelijk is om uw gewenste datum te selecteren, betekent dit dat deze training nog niet (geheel) volgeboekt is. In enkele gevallen staat het maximaal aantal beschikbare plaatsen vermeldt.

Ik betaal de training zelf, kan ik de kosten opvoeren als aftrekpost bij de belasting?

Indien u een training bij ons wilt volgen en deze zelf gaat betalen, heeft u in veel gevallen de mogelijkheid om de kosten op te voeren als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. Voor meer informatie, verwijzen wij u naar de belastingdienst.

Kan ik als zzp’er of privépersoon gespreid betalen?

Het is mogelijk om als zzp’er of wanneer je een training zelf betaalt, gespreid te betalen. Neem hiervoor contact op met de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Op welke wijze kan ik betalen?

U kunt op rekening (binnen 14 dagen), via iDeal of creditcard betalen. Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u op het factuur e-mailadres direct een factuur in pdf-formaat waarop staat dat u de factuur nog moet betalen of al heeft betaald.

Wat zijn de deelnamekosten voor een training?

De deelnamekosten voor de trainingen zijn terug te vinden bij de betreffende training. Onder het kopje ‘info’ van de betreffende training wordt tevens vermeldt wat er inbegrepen is in de prijs. Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.