Ontdek, leer en vier de zomer!

Het weer wordt mooier, de dagen langer en de zomervakantie staat te trappelen voor de deur. Vakantietijd; een heerlijk moment om te ontspannen van de drukke dagen. Maar wist je dat de zomer het perfecte moment is om nieuwe dingen te leren? Door je brein te stimuleren in de zomer voorkom je namelijk een zomerdip én start je in september weer met frisse energie en nieuwe ideeën om mee aan de slag te gaan.

Een zomer vol kansen!

Speciaal om het leren in de zomer te stimuleren hebben wij een leuke actie. Wanneer je je inschrijft voor een van onze trainingen die in juni van start gaan, ontvang je een gratis ticket ter waarde van € 249,- voor het onvergetelijke Festival Recruitment in de Zon op vrijdag 15 september. Gebruik hiervoor bij aanmelding de code: Werf&Festival

Tijdens het Festival Recruitment in de Zon schaaf je niet alleen jouw kennis bij over uiteenlopende onderwerpen zoals Diversiteit & Inclusie, DISC drijfveren voor recruiters, skills en AI, het belooft vooral een dag vol gezelligheid te worden.

De volgende trainingen doen mee met deze actie:

Er gelden een aantal voorwaarden:

  • Deze actie is niet gelding in combinatie met andere acties
  • Niet mogelijk met terugwerkende kracht

Schrijf je in voor een van onderstaande opleidingen:

Tweedaagse Recruitment Marketing
& Automation

Tweedaagse Recruitment Marketing & Automation

Recruitment Marketing Automation is binnen werving een nieuwe discipline. Het is de meest ideale combinatie tussen inbound- en outbound arbeidsmarktcommunicatie, recruitment tech, data en sourcing.

Leergang Strategisch
Recruitment

Leergang strategisch recruitment

In deze opleiding voor ervaren recruiters word je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst.

Bootcamp
Arbeidsmarktcommunicatie

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Je arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Werk twee dagen intensief aan je arbeidsmarktcommunicatie tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie.

Vragen?

Heb je vragen over de actie of wil je weten welke opleiding het beste past bij jouw eigen leerbehoefte of dat van jouw collega’s? Neem dan contact met ons op via 088 730 28 88 of het e-mailadres info@arbeidsmarktcommunicatie.eu.