Online Marketeer, Rotterdam 32-40 uur

Marketing automation, conversie, A/B-testing en nurturing. Als je hier enthousiast van wordt, dan ben jij wellicht wel onze nieuwe online marketeer!

Vanuit een nieuw en hip kantoor gaan we het komende jaar volop inzetten op de nieuwste marketing- en ecommercetechnieken. Om daar een succes van te maken, hebben we jou nodig. Niet alleen om onze bestaande merken verder uit te bouwen, maar ook van ons nieuwe internationale platform een succes te maken.

Als Online Marketeer bij Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van onze online aanwezigheid, het ontwikkelen van onze online marketing uitingen en het verhogen van de conversie voor trainingen en events door de inzet van doordachte en effectieve marketing (automation) campagnes. Daarnaast lever jij een actieve bijdrage aan de totstandkoming en zichtbaarheid van ons nieuwe internationale platform ToTalent.

Wie ben jij en waar zoek je naar?

Jij bent resultaatgericht en pas tevreden als we de conversiedoelstellingen voor het aantal deelnemers voor onze trainingen en events gehaald hebben. Je krijgt volop vrijheid en eigen verantwoordelijkheid over de campagnes die je zelf mag opzetten. Je bent zelf startend, proactief en komt met goede ideeën over hoe dingen beter en/of efficiënter kunnen: je weet wat je wil doen, met welke reden, en wat je ermee verwacht te bereiken.

Je hebt een ondernemende instelling en houdt ervan te werken in een klein team, waar vaak snel geschakeld dient te worden. Dit geeft jou juist energie: op die manier kun je echt je steentje bij dragen aan het succes van het bedrijf. Je bent creatief en hebt een vlotte pen.

Je bent afgestudeerd aan het hbo aan een relevante studie (marketing, communicatie) en hebt je eerste stappen in je carrière gezet. Je hebt daarmee aantoonbare praktische ervaring en veel kennis opgedaan van SEO, Social Media, Google Analytics en de mogelijkheden van online marketing (automation). Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar, maar je mag zeker ook fulltime komen werken.

Wat krijg je?

Je komt te werken in een klein team waar we samen de mouwen opstropen en gaan voor het beste resultaat. Je hebt binnen je rol alle vrijheid om je eigen stempel te drukken op de werkzaamheden. Verder bieden we je:

  • Salaris: Tussen de €2.400 en € 3.000 per maand op basis van 40 uur
  • Veel opleidingsmogelijkheden op gebied van analytics, marketing automation etc.
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur
  • Reiskostenvergoeding
  • Laptop van de zaak
  • Telefoonvergoeding voor gebruik eigen smartphone
  • Leuke collega’s (al zeggen we het zelf 😉)
  • Een baan waar je nog flink in kan doorgroeien

Eind januari verhuizen we naar een hippe locatie in het Industriegebouw, middenin het bruisende centrum van Rotterdam! Hard werken met collega’s wordt afgewisseld met een drankje buiten de deur.

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd? Dan horen we je graag! Geef gerust een belletje als je meer wilt weten (Karen: 06 12423313) of mail naar karen@werf-en.nl. Een motivatie is niet nodig, maar we zijn wel benieuwd welke 5 zaken jij als eerste zou aanpakken op arbeidsmarktcommunicatie.eu.

Over Werf&

Met maandelijks online meer dan 50.000 bezoekers en onder leiding van een onafhankelijke redactie, heeft Werf& zich ontwikkeld tot hét online platform op het gebied van werving en selectie in Nederland. Ons team zet zich elke dag vol passie in om professionals werkzaam binnen arbeidsmarktcommunicatie en recruitment te informeren en inspireren. Dit doen we niet alleen via werf-en.nl, we organiseren daarnaast meerdere kennis- en netwerkevents, seminars en webinars waarbij we vakgenoten samenbrengen om samen het vakgebied nog verder te professionaliseren.

Over ToTalent

ToTalent.eu is een nieuw Engelstalig platform over total talent acquisition (TTA) dat in januari 2020 live gaat. TTA gaat over het werven van vaste en flexibele medewerkers. Het platform informeert recruitment en staffing leaders over de mogelijkheden en kansen die total talent acquisition hen kan bieden aan de hand van artikelen, interviews en video’s.

Over de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Kiezen voor de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is kiezen voor kennis, kunde én kwaliteit. We ontwikkelen seminars, workshops, masterclasses, bootcamps, leergangen, kennisportals en een jaarlijks festival op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit. En daarmee voorzien we met veel plezier jaarlijks vele honderden professionals van de meest actuele kennis. Dit doen we met een team van vakdocenten die hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben. We zijn dan ook enorm trots op de hoge waardering voor onze trainingen op Springest!