We kunnen ons goed voorstellen dat je je afvraagt wat de gevolgen zijn voor deelname aan onze opleidingen en seminars en of je nog met een gerust hart in kunt schrijven. Het korte antwoord daarop is: JA! Net als de rest van Nederland, heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de nodige maatregelen genomen om de verspreiding van het virus zoveel als mogelijk tegen te gaan en elkaar gezond en veilig te houden.

Onze opleidingen en seminars in aangepaste vorm

De afgelopen dagen zijn wij hard aan de slag te gaan om onze opleidingen en seminars in aangepaste vorm aan te blijven bieden. Zolang de huidige maatregelen gelden, verzorgen wij de reeds geplande opleidingen in ieder geval in maart en april online. Zo blijven we werken aan jullie ontwikkeling en gaan we voorbereid de toekomst in.

Wat kan je verwachten van onze online opleidingen en seminars?

Ten eerste: Ook in de online variant staat de kwaliteit, toepasbaarheid en relevantie van de opleiding voor ons boven aan. Dat betekent dat dezelfde docenten, experts in hun vakgebied, staan ingepland en dat wij hen van de juiste training en tools voorzien om ook online met een hoge kwaliteit te doceren.

Voor elk van onze online opleidingen kiezen we de juiste tool waardoor de kwaliteit en ervaring van onze opleiding gewaarborgd blijft en zoveel mogelijk interactie mogelijk is. Daarnaast kiezen we hierbij voor tools die eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren zijn. Het enige wat je nodig hebt, is een computer en een werkende internetverbinding.

Ook blijft de persoonlijke begeleiding. Je kunt met de docent en met medecursisten chatten en vragen aan elkaar stellen (zowel in de groep als één op één). We voegen je toe aan een WhatsApp groep en we bieden je de mogelijkheid vragen te stellen. Al onze online opleidingen en seminars worden opgenomen, zodat je hem op een later moment nog eens kunt terugkijken. Eigenlijk is de online variant dus alles wat je kunt verwachten tijdens een offline opleiding, maar dan zónder reistijd en mét terugkijkfunctie!

Nog niet aangemeld, maar wel interesse in een van onze online opleidingen? Meld je snel aan, er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Wanneer kun je onze trainingen weer offline volgen?

Volgens de laatste update ziet het er naar uit dat de eerstvolgende offline opleiding plaats vindt vanaf 1 juni. Uiteraard hangt dit af van hoe het virus zich gaat verspreiden en welke instructies we hierover krijgen vanuit de Nederlandse overheid. Voor de opleidingen die in april en mei zijn gepland, gaan we bekijken of we deze online kunnen aanbieden. Meer informatie volgt spoedig op en via onze website en nieuwsbrief blijven we jullie hierover informeren.

Kan ik me gewoon inschrijven voor een opleiding of seminar?

Ja zeker! Al onze trainingen gaan door. Tot juni bieden we de online variant aan, daarna de offline versie, afhankelijk van de ontwikkelingen. Je kunt je dus gewoon blijven inschrijven voor alle trainingen die wij in 2020 geven. Bekijk hier ons complete aanbod:

spatie

Liever direct aan de slag met jouw ontwikkeling?

Ligt jouw werk nu stil of wil je graag direct aan de slag met jouw ontwikkeling tot echte arbeidsmarktcommunicatie professional? Meld je aan voor het Kennisportal Vacatureteksten. Je krijgt een jaar lang 24/7 online toegang tot een schat aan trainingen, kennis en tools voor het schrijven van dé perfecte vacaturetekst.

Wil je eerst kennismaken? Meld je dan aan voor de gratis proeftraining:

spatie