Bijna einde van het jaar en dan willen we toch even terugblikken. Wij kijken terug op een inspirerend en leerzaam jaar. We hebben weer veel nieuwe vakgenoten mogen ontmoeten en interessante en leerzame momenten met elkaar mogen delen. Niets is leuker dan het delen van ons enthousiasme en passie voor arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit.

Terugblik 2019

  • De academie is in 2019 overgestapt op een nieuwe huisstijl
  • We hebben 2 nieuwe collega's mogen begroeten, nl. Christine van der Niet en Karen Hulshof
  • De Leergangen Arbeidsmarktcommunicatie waren beide keren volledig uitverkocht
  • Ook de Leergangen Recruitment waren beide keren volledig uitverkocht en daardoor nog een extra leergang ingepland
  • We hebben weer veel incompany opleidingen mogen verzorgen van 1 dagdeel tot uitgebreide opleidingstrajecten
  • Dit jaar hebben we het eerste Festival Recruitment in de Zon georganiseerd en dit was een daverend succes
  • Er is een compleet nieuwe online Kennisportal Vacatureteksten ontwikkeld
  • We hebben weer veel nieuwe maar ook veel bekende gezichten gezien bij onze opleidingen in 2019
  • En nog veel meer ...

Dit is maar een korte opsomming van 2019 en was voor ons alleen maar mogelijk dankzij jullie vertrouwen in de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Bedankt allemaal!

Jouw ontwikkelbehoeftes

Ook in 2020 willen wij ervoor zorgen dat ons programma zoveel mogelijk is aangepast op jouw wensen. Wij  zijn dan ook benieuwd wat jouw ontwikkelbehoeftes in 2020 zijn. Wij hopen dat je tijd kan maken om deze enquête in te vullen. Het kost maar enkele minuten van jouw tijd en kan gewoon anoniem. Jouw mening is voor ons heel belangrijk.

Nog opleidingsbudget 2019 over?

Natuurlijk zonde om dit niet in te zetten. Bekijk ons voorjaarsaanbod 2020 op onze website of  maak van gebruik van onze opleidingstegoedbonnen. Bij inschrijving uiterlijk 30 december 2019 13.00 uur, ontvang je indien gewenst nog dit jaar jouw factuur. Vermeld jouw voorkeur hieromtrent in het vakje opmerkingen.

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

In verband met de komende feestdagen, kan het voorkomen dat een reactie op een vraag aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie wat langer op zich laat wachten. Natuurlijk doen we ons best zo spoedig mogelijk bij je terug te komen. Indien je vragen hebt, kun je deze mailen naar info@arbeidsmarktcommunicatie.eu. Vanaf maandag 6 januari 2019 staan we weer helemaal voor je klaar.

Gezellige en warme feestdagen gewenst

Namens alle collega's en docenten van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie wensen wij je gezellige en warme feestdagen met jouw dierbaren en bedanken iedereen voor het delen van hun visie en ervaringen. Wij hopen je in 2020 weer terug te zien!