Slim en Efficiënt Solliciteren

Vind de baan die bij jou past! In deze complete opleiding solliciteren leer je hoe jij de baan vindt die jou werkgeluk oplevert.

Seminar AI & Loopbaanprofessionals

E-learning Introductie Corporate Recruitment

In deze e-learning maak je kennis met recruitment en leer je de benodigde basis om een goede corporate recruiter te worden.

E-learning Introductie Bureau Recruitment

In deze e-learning maak je kennis met recruitment en leer je de basis om een goede bureau recruiter te zijn.

E-learning Introductie Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

Leer hoe je kandidaten nog doelgerichter en concreter kunt begeleiden en helpen bij het ontdekken van reële kansen op de arbeidsmarkt.

E-learning Word een STER in STARR

Leer alles over de basisprincipes voor het voeren van gestructureerde selectiegesprekken, om zo een vakbekwame selecteur te zijn. Dit kan als recruiter, leidinggevende, HR-medewerker en voor iedereen die interesse heeft in het voeren van selectiegesprekken.

E-learning Het arbeidsmarktcommunicatieplan

Met een goed arbeidsmarktcommunicatieplan weet je de juiste medewerkers voor je organisatie aan te trekken en te behouden. Tijdens deze e-learning leer jij een duurzaam arbeidsmarktcommunicatieplan te maken waar je het verschil mee maakt op de arbeidsmarkt.

E-learning Vacatureteksten

Jouw toegang tot een schat aan kennis en tools voor de perfecte vacaturetekst. Op het tijdstip dat jij kiest. In het tempo dat jou past. Flexibel. Volledig. En altijd up-to-date.