Jouw recruitment Kpi's in 2021

Online Masterclass Recruitment KPI’s 2021

Recruitment, Candidate en Arbeidsmarktcommunicatie ken- en stuurgetallen 2021 zijn essentieel voor recruitment. Of het nu gaat om de operatie of de strategie, zonder de juiste cijfers weet je niet wat je doet en of je de doelstellingen gaat behalen. Het einde van de klassieke recruitment KPI’s zoals ‘cost per hire’ en ‘time to fill’ is dan ook in zicht. Een nieuwe generatie KPI’s klopt op de deur. Welke KPI’s dat zijn en waarom je in 2021 het beste kunt beginnen met meten op basis van de nieuwe generatie KPI’s leer je tijdens deze masterclass.

Het arbeidsmarktcommunicatieplan

Masterclass Werven met Video

Online video is niet meer weg te denken uit ons leven. Ook voor arbeidsmarktcommunicatie wordt video steeds belangrijker, want video geeft verhalen een extra dimensie. En biedt in tijden van corona ook extra mogelijkheden. Zeker nu we veel moeten thuiswerken is je online communicatie nog meer van belang. Hoe pak je dit nu op? Van vacature in videovorm en werkgeversvideo voor employer branding tot livestream. Een video is misschien wel dé manier om jouw potentiële werknemer een inkijkje in je bedrijf te geven.

Banner - Doelgroepanalyse en parona'sse

Masterclass doelgroepanalyse en persona’s

Tijdens deze masterclass leer je inzicht te krijgen in jouw specifieke doelgroepen op de arbeidsmarkt door middel van een doelgroepanalyse. Vervolgens leer jij deze inzichten te gebruiken om jouw ideale kandidaat (persona) op te stellen.

Tweedaagse Recruitment Marketing & Automation

Recruitment Marketing Automation is binnen werving een nieuwe discipline. Vanuit e-commerce, data analytics en marketing automation is deze nieuwe combinatie ontstaan. Een combinatie van inbound en outbound arbeidsmarktcommunicatie recruitment marketing, data & analyse, Candidate Relation Mananagement Software (CRM) en sourcing.

Arbeidsmarkttrends 2022-2026

Bepaal je wervingsstrategie o.b.v. huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke arbeidsmarkttrends en kengetallen zijn in 2021 voor jou van belang? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins? Je ontvangt tevens de replay van de laatste editie bij inschrijving voor het online seminar op 2 december van 13:30-17:00

Header- Leergang Strategisch Recruitment

Leergang Strategisch Recruitment

In deze opleiding voor ervaren recruiters word je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst.

Omslag- Leergang Recruit,ent

Leergang Recruitment

Leergang Recruitment is een praktische recruitmentopleiding waar je alles leert om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.

Masterclass Recruitment Marketing

Kandidaten laten zich steeds minder makkelijk vinden en verleiden. Er gelden nieuwe spelregels in werving van talent en daarvoor zijn ook andere aanpakken nodig. O.a. met behulp van doelgroep data-analyse, tech, experience, verrassen, bellen en social.

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Dinsdag 28 september maart start de 30e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Samen zorgen we ervoor hoe jij arbeidsmarktcommunicatie het beste kunt inzetten in jouw organisatie!