Slim en Efficiënt Solliciteren

Vind de baan die bij jou past! In deze complete opleiding solliciteren leer je hoe jij de baan vindt die jou werkgeluk oplevert.

Seminar AI & Loopbaanprofessionals

E-learning Introductie Corporate Recruitment

In deze e-learning maak je kennis met recruitment en leer je de benodigde basis om een goede corporate recruiter te worden.

E-learning Introductie Bureau Recruitment

In deze e-learning maak je kennis met recruitment en leer je de basis om een goede bureau recruiter te zijn.

Blended SEU-opleiding

De SEU- basisopleiding voor de Uitzendprofessional geeft de intercedenten, consultants en vestigingsmanagers de juiste kennis mee op het gebied van wet- en regelgeving.

E-learning Introductie Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

Leer hoe je kandidaten nog doelgerichter en concreter kunt begeleiden en helpen bij het ontdekken van reële kansen op de arbeidsmarkt.

E-learning Het arbeidsmarktcommunicatieplan

Met een goed arbeidsmarktcommunicatieplan weet je de juiste medewerkers voor je organisatie aan te trekken en te behouden. Tijdens deze e-learning leer jij een duurzaam arbeidsmarktcommunicatieplan te maken waar je het verschil mee maakt op de arbeidsmarkt.

Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

Goede kennis van de arbeidsmarkt wordt steeds belangrijker. Tijdens de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional leer je de juiste arbeidsmarktkennis te vinden, interpreteren en gebruiken. Deze kennis kan je na afloop van de leergang direct vertalen naar concrete arbeidsmarktkansen en een maatwerk aanpak voor werkzoekenden.