Ook dit voorjaar kijken we weer terug op een succesvolle Leergang Recruitment. Maandag 11 maart zijn we met 14 deelnemers van start gegaan met deze vijfde leergang. Op dinsdag 2 april hebben alle deelnemers de leergang afgesloten met het behalen van hun welverdiende certificaat.

Bedankt allemaal voor de enthousiaste reacties

Ook nu hebben alle deelnemers de moeite genomen om het evaluatieformulier na afloop in te vullen. Dit wordt enorm gewaardeerd door alle vijf de docenten en natuurlijk de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Dit helpt ons namelijk om onze opleidingen te blijven optimaliseren. Daarnaast geeft dit toekomstige deelnemers een goede eerste indruk en helpt het hen bij het maken van een keuze. Lees hieronder een selectie van de reacties van onze deelnemers dit voorjaar.

Trees Kempenaar, Martini Ziekenhuis Groningen: "De leergang recruitment was super goed georganiseerd en werd gegeven door betrokken en bevlogen docenten. Na 4 dagen met de groep te hebben gewerkt, heb je met elkaar een band gekregen en natuurlijk je netwerk vergroot. Ik heb in elk geval veel nieuwe ideeën en energie opgedaan en daarnaast ook informatie wat ik gelijk in de praktijk kan brengen. Een aanrader!"

Bianca Tijhuis, J.A. ter Maten B.V.: "Ontzettend goede ervaring gehad. Dorien was/is een geweldige vrouw die duidelijk was in haar uitleg, wat voor mij als echte beginner zijnde in dit vakgebied absoluut geweldig was. De locatie was ook perfect. Rustig gelegen, dus weinig afleiding."

"Een aanrader!"

Sabrina Schipper, Verwater Group B.V.: "Up-to-date kennis van de markt en de techniek, goed gemotiveerde trainers, fantastische locatie, alles goed verzorgd en veel ruimte voor het stellen van vragen en om persoonlijke casussen in te brengen."

Heleen Hogervorst, Pro Persona: "Leergang Recruitment te Ermelo, wat een geweldige locatie. Eerste dag was spannend en heel veel informatie, tweede dag viel alle informatie wat meer op de goede plaats. Daarna op weg naar huis met de huiswerkopdrachten. Na drie weken weer aanwezig voor cursusdag drie en vier. Wederom weer informatieve dagen gehad met informatie waar ik mee aan het werk kan. Na ontvangst van ons certificaat weer op weg naar huis met energie en ideeën om gelijk toe te passen. Dank voor de goede verzorging en informatie van de opleiding."

" Hier heb je echt wat aan!"

Wendy de Droog, Van Duijnen Koffie/Horeca Service: "Een training waar je in aanraking komt met de vele aspecten van recruitment! Docenten uit de praktijk brengen hun kennis en ervaring enthousiast over! Hier heb je echt wat aan!"

Leergang Recruitment scoort een 8,3 op Springest

De leergang Recruitment scoort gemiddeld een 8,3 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest gebaseerd op 36 ervaringen.

Foto impressie Leergang Recruitment

Bekijk hieronder een korte foto impressie van deze Leergang Recruitment waarin de deelnemers en docenten zijn vastgelegd terwijl ze tijdens deze 4 dagen actief aan de slag waren.

Zet jezelf stevig op de kaart als recruiter

Tijdens de Leergang Recruitment wordt uitgegaan van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Dat betekent dat je ook een persoonlijke intake krijgt en dat de hoofddocent jouw motivatie toetst om deel te nemen aan de opleiding. Tijdens de opleiding ga je onder andere aan de slag met veel moderne recruitmenttooling, data, search, het DoelgroepenDashboard, de VacatureVerbeteraar en bewezen technieken zoals VIF en STAR. Doel van de twee maal tweedaagse leergang is om de deelnemers de basis te geven om een vakvolwassen gesprekspartner te zijn voor opdrachtgever en kandidaat. Maandag 7 oktober 2019 start alweer de zesde Leergang RecruitmentLees hier meer over de leergang, download de factsheet met alle informatie en/of schrijf direct in.