Leuk dat jij interesse hebt in het gratis webinar “5 tips voor het succesvol inrichten van je Recruitment Marketing Automation”.
Onderaan deze pagina kun jij de replay opvragen.

Tijdens dit webinar nemen Caroline Pols en Rene Bolier, docenten van de Tweedaagse Recruitment Marketing Automation, je mee in de wondere wereld van Recruitment Marketing Automation - RMA. De arbeidsmarkt veranderd en daarmee ook de impact op het vak als (recruitment) marketeer. Een vakgebied dat vaak onder de recruitment, marketing en/of arbeidsmarktcommunicatie afdeling valt. De docenten geven jou een voorproefje op de Tweedaagse Recruitment Marketing Automation opleiding met daarbij alvast een kijkje op de arbeidsmarkt van nu en in de toekomst en hoe je nu met een 5-tal tips aan de slag kan gaan met het succesvol inrichten van je Recruitment Marketing Automation.

De insteek is praktisch en inspirerend, zodat je ook na het volgen van dit webinar een aantal relevante take-aways meeneemt. Gericht op iedere professional die zichzelf en zijn/haar bedrijf voortdurend wil blijven ontwikkelen en zich op een onderscheidende manier en innovatieve manier in de markt wil zetten.

Meer weten over de Tweedaagse Recruitment Marketing Automation?

Dit webinar wordt gegeven in het kader van de succesvolle Tweedaagse Recruitment Marketing Automation opleiding die op woensdag en donderdag 18 & 19 november van start gaat. Op Springest beoordeeld met een 8. Na deze tweedaagse Recruitment Marketing Automation, behoor je tot één van de eerste opgeleide groep in Nederland op dit actuele thema. Aan het einde van de opleiding eindig je met de eerste opzet van je eigen plan. 

In de praktijk blijft het vaak lastig om grip te krijgen op de snel veranderende arbeidsmarkt en de huidige technische tools concreet te vertalen naar het werkveld. Wil jij je laten bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen en meer grip hebben en houden op de arbeidsmarkt van vandaag, morgen en de toekomst? Meld je dan snel aan. 

Tijdens deze Tweedaagse leer je deze kennis te vertalen. Lees meer, download de factsheet en/of schrijf je direct in >>