Het zal je niet ontgaan zijn dat er een enorm krappe arbeidsmarkt is. Het CBS meldt niet alleen een recordgroei aan vacatures, maar ook – voor het eerst: meer vacatures dan werklozen. Met alleen werving kom je er in deze tijd dus niet. Het is belangrijk dat jouw arbeidsmarktcommunicatie goed is afgestemd.

Dit jaar organiseren wij voor de 30ste keer de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. In de afgelopen 15 jaar hebben wij daardoor veel vragen ontvangen over arbeidsmarktcommunicatie. In dit webinar neemt Martijn Hemminga je mee in de 10 meest gestelde vragen over arbeidsmarktcommunicatie. Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Wat is arbeidsmarktcommunicatie?
  • Hoe kan arbeidsmarktcommunicatie jou helpen in deze krappe arbeidsmarkt?

Waarom dit webinar terugkijken?

  • Je krijgt antwoord op de meest gestelde vragen over arbeidsmarktcommunicatie
  • Verbreed jouw kennis over arbeidsmarktcommunicatie
  • Ontdek de kansen die arbeidsmarktcommunicatie jou biedt

Voor wie is dit webinar?

Het maakt niet uit of je recruiter, HR- of communicatieprofessional bent. Dit webinar is geschikt voor iedereen die bezig is met arbeidsmarktcommunicatie, maar nog weinig ervaring heeft.

Doorleren na het webinar?

Wil jij verder de diepte ingaan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? Op 23 november start de 31ste editie van de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Dit is de meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Samen zorgen we ervoor dat jij arbeidsmarktcommunicatie het beste kunt inzetten in jouw organisatie!

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit 5 dagen, waarvan vier opleidingsdagen en een dag waarop alle deelnemers hun eindpresentatie laten zien. Meer informatie over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie kun je vinden via onderstaande button:

Replay Webinar '10 meest gestelde vragen over arbeidsmarktcommunicatie'

Via dit formulier kun je de replay van het webinar 'De 10 meest gestelde vragen over arbeidsmarktcommunicatie' aanvragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Toestemming nieuwsbrief