Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt is er een schreeuwend gebrek aan recruiters in Nederland. We mogen niet vergeten dat recruitment een vak is waarin je succesvol wordt als je de basisprincipes kent en leert beheersen. Ben jij een startende recruiter en kan je nog wel wat tips gebruiken voor jouw werving?

Meld je dan aan voor de replay van het webinar '10 inhoudelijke tips voor startende recruiters '. Dit webinar vond op 14 oktober plaats tijdens de Webinar Week van Werf&. Docent Dorien Waasdorp geeft je tips en tricks hoe jij een vliegende start kan maken in jouw recruitmentcarrière. Onderwerpen die aan bod komen tijdens dit webinar zijn:

  • De vacature intake
  • Hoe kom je in aanraking met de perfecte kandidaat?
  • Wat kan jij doen aan personal branding?
  • Welke platformen zijn belangrijk om te kennen?

Waarom deelnemen aan dit webinar?

  • Je krijgt antwoord op al jouw vragen
  • Maak een vliegende start in jouw recruitmentcarrière
  • Ontvang tips & tricks waarmee jij direct aan de slag kunt gaan
  • Na afloop kun je jouw vragen aan Dorien stellen

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor aankomende, beginnende en startende recruiters, intercedenten en Werving- & Selectieconsultants en HR-professionals. Heb je al meerdere jaren ervaring, maar wil je toch graag aansluiten? Geen probleem!

Doorleren na het webinar?

Wil jij jezelf nog verder ontwikkelen als recruiter? Kijk dan eens naar de Leergang Recruitment. In deze praktische opleiding recruitment van 2 x 2 dagen leer je wat recruitment is, hoe je succesvol kunt searchen, verleiden en interviewen. Dat leer je van de beste docenten uit de recruitmentpraktijk. Alles voor een vliegende start om kandidaten te vinden en in beweging tebrengen naar hun volgende stap in hun loopbaan.

Meer informatie over de Leergang Recruitment kun je vinden via onderstaande button:

Replay webinar '10 inhoudelijke tips voor startende recruiters'

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Toestemming nieuwsbrief