Blijft jouw werving nog steeds moeilijk ondanks de coronacrisis? Merk je dat je onvoldoende juiste reacties krijgt van kandidaten of krijg je latente kandidaten lastiger in beweging? Of wil je juist aan de slag met de middellange en lange termijn omdat er nu minder vacatures zijn? In alle gevallen is goede arbeidsmarktcommunicatie het antwoord. Zeker dit najaar.

Banner - Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Waarom deelnemen aan dit lunchwebinar?

Onze docent Martijn Hemminga gaf het lunchwebinar '10 tips voor succesvolle arbeidsmarktcommunicatie dit najaar'. Hierin geeft Martijn concrete tips om dit najaar rekening mee te houden. Aan de hand van tips en voorbeelden krijg je handvatten om de eerste stappen te zetten naar een volwaardige arbeidsmarktcommunicatie-aanpak:

  • Concrete tips & tricks van Martijn Hemminga
  • Vacaturetekst corona-proof maken
  • Hoe vergroot je jouw conversie?
  • Hoe krijg je arbeidsmarktcommunicatie op de agenda bij jouw directie?

Investeren in jezelf door een training in Arbeidsmarktcommunicatie te volgen? De masterclass Arbeidsmarktcommunicatie is in het bijzonder geschikt voor professionals die de breedte van het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie willen leren ontdekken. Bijvoorbeeld omdat je naast recruitment, HR en/of communicatie ook arbeidsmarktcommunicatie in jouw portefeuille hebt. Of omdat je als HR-, recruitment- of communicatiemanager een beter beeld wilt hebben wat arbeidsmarktcommunicatie kan betekenen voor jouw organisatie.

Wil je niet alleen de breedte in, maar ook de diepte? Dan is de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie (tweedaagse) of Leergang Arbeidsmarktcommunicatie (5 dagen) wellicht meer geschikt.

Meld je gratis aan voor de replay

Laat hieronder je gegevens achter om de replay van het webinar '10 tips voor succesvolle arbeidsmarktcommunicatie dit najaar' en wij sturen hem per e-mail: