Blijft jouw werving nog steeds moeilijk? Coronacrisis maakt het er niet makkelijker op. Je bent misschien al aan de slag met de middellange en lange termijn? Of ben jij juist nu aan het werven om dadelijk die stap sneller vooruit te kunnen zetten? Mogelijk merk je dat je onvoldoende juiste reacties krijgt of die latente kandidaten maar niet in beweging komen? In alle gevallen is goede arbeidsmarktcommunicatie het antwoord. We gaan aan de slag met 10 concrete zaken die jij in 2021 zeker moet oppakken!

Het webinar vond plaats in het kader van onze nieuwe online training het arbeidsmarktcommunicatieplan waarin je in 3 online sessies en 1x een 30 min online 1v1 sessie komt tot een vernieuwde aanpak. Meld je nu aan om alvast een voorproefje te krijgen

Waarom deelnemen aan dit webinar?

2021 staat voor de deur. Tijd om de stand van zaken op te maken. Tijdens het webinar '10 concrete zaken voor je arbeidsmarktcommunicatie in 2021' houdt Martijn Hemminga je de spiegel voor. Kun jij ze alle 10 afvinken of moet je aan de slag middels 1 van onze trainingen? Aan de hand van tips en voorbeelden krijg je handvatten om de eerste stappen te zetten naar een volwaardige arbeidsmarktcommunicatie-aanpak. Onze docent Martijn Hemminga gaf al eerder webinars die je kunt terugvinden onder het kopje replays.

Doorleren na het webinar?

Van organisatiestrategie tot arbeidsmarktcommunicatieplan. Met een goed arbeidsmarktcommunicatieplan weet je de juiste medewerkers voor de organisatie aan te trekken en te behouden. Tijdens deze online live workshop (3x 2 uur live online, 1x half uur 1v1) leer jij een duurzaam arbeidsmarktcommunicatieplan te maken voor 2021 en verder. We starten op vrijdag 22 januari

  • Online sessie 1: van organisatiestrategie naar een arbeidsmarktcommunicatieplan.
  • Online sessie 2: problematiek binnen jouw organisatie vertalen naar kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen.
  • Online sessie 3strategie concreet uitwerken naar o.a. media, de organisatie, budget en evaluatie.

Verder doorleren?
De Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie is in het bijzonder geschikt voor iedereen die verantwoordelijk en/of bezig is met arbeidsmarktcommunicatie binnen de organisatie. Voor mensen werkzaam binnen HR, Recruitment en Communicatie aan werkgeverszijde, maar ook voor (zelfstandige) adviseurs en professionals werkzaam aan bureauzijde. Wanneer je deelneemt als externe adviseur van werkgevers kun je de casuïstiek van jouw opdrachtgevers gebruiken tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie.

De breedte in of toch juist nog meer de diepte? Dan is de Masterclass Arbeidsmarktcommunicatie (eendaagse) of Leergang Arbeidsmarktcommunicatie (5 dagen) wellicht meer geschikt.

Aanmelden webinar

Meld via dit formulier aan voor het webinar ’10 concrete zaken voor je arbeidsmarktcommunicatie in 2021′ op 8 december :

Webinar 10 concrete zaken waar je in 2021 mee aan de slag moet