Maaike Kooter, docent van de Leergang Arbeidsmarktgedreven loopbaanprofessional heeft op dinsdag 6 maart een webinar 'Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional' verzorgd. Tijdens dit webinar geeft zij u een voorproefje op de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional en praat u bij over de laatste stand van zaken op de arbeidsmarkt met daarin o.a.:

  • De belangrijkste arbeidsmarktontwikkelingen
  • Hoe zit het nu met de badkuip?
  • Wie is er nog kwetsbaar?
  • Trends voor het komende jaar

Hiermee geeft zij ook antwoord op de vraag: 'Hoe zorgt u dat u in een markt die zo gefocust is op werving, een meerwaarde kunt hebben als loopbaanprofessional?' 

Inschrijven voor de replay van het webinar

Schrijf u hieronder in en krijg gratis toegang tot de replay van het webinar.

Meer weten over de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional?

Dit webinar wordt gegeven in het kader van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional die op dinsdag 15 mei voor de negende keer van start gaat. Op Springest beoordeeld met een 8,5. Voor loopbaanprofessionals die zich willen laten bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen en meer grip willen hebben en houden op de arbeidsmarkt van vandaag, morgen en de toekomst.

Steeds meer werkgevers, werkzoekenden, loopbaancoaches, mobiliteitsadviseurs en brancheorganisaties houden zich bezig met het vinden van kansen en perspectief op de externe arbeidsmarkt, omdat het niet altijd mogelijk is mensen intern te herplaatsen. Hiervoor is veel informatie  verschillende testen, scans en onderzoeksgegevens beschikbaar. Voor bureaus wordt het steeds belangrijker om zichzelf te onderscheiden en snel resultaat te behalen.

In de praktijk blijft het vaak lastig om grip te krijgen op de snel veranderende arbeidsmarkt en deze informatie concreet te vertalen naar:

  • Individuele arbeidsmarktkansen
  • Concreet perspectief/uitzicht op een baan
  • Openstaande vacatures
  • Interessante werkgevers en hiring managers
  • Opleidingsplannen
  • Maatwerktrajecten gebaseerd op de vraag vanuit de arbeidsmarkt

Tijdens deze leergang leert u deze kennis te vertalen naar concreet perspectief voor werkzoekenden en medewerkers die in beweging moeten komen. Lees meer, download de factsheet en/of schrijf u direct in >>

Vroegboekactie

Wanneer u zich uiterlijk 1 april 2018 samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft voor de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional, betaalt de 2e persoon slechts € 1.000,-. Gebruik bij inschrijving de kortingscode combiloop.