Bedankt voor jouw interesse in de replay van het webinar ‘De 10 meest gestelde vragen over arbeidsmarktcommunicatie’.

De 10 meest gestelde vragen over arbeidsmarktcommunicatie

Dit jaar organiseren wij voor de 30ste keer de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. In de afgelopen 15 jaar hebben wij daardoor veel vragen ontvangen over arbeidsmarktcommunicatie. In dit webinar neemt Martijn Hemminga je mee in de 10 meest gestelde vragen over arbeidsmarktcommunicatie. Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Wat is arbeidsmarktcommunicatie?
  • Hoe kan arbeidsmarktcommunicatie jou helpen in deze krappe arbeidsmarkt?

Download hier de hand-out van het webinar. 

Doorleren na het webinar?

Wil jij verder de diepte ingaan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? Op 23 november start de 31ste editie van de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Dit is de meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Samen zorgen we ervoor dat jij arbeidsmarktcommunicatie het beste kunt inzetten in jouw organisatie!

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit 5 dagen, waarvan vier opleidingsdagen en een dag waarop alle deelnemers hun eindpresentatie laten zien. Meer informatie over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie kun je vinden via onderstaande button: