Casus:

Vier trainingen recruitment

Voor de resourcemanagers van Source verzorgde de Academie vier trainingen recruitment van een halve dag. Tijdens de eerste twee sessies is stil gestaan bij het schrijven van wervende vacatureteksten. Deelnemers leerden hoe zij de juiste informatie boven water konden krijgen om zodoende wervende teksten te kunnen schrijven die aansluiten op de doelgroep. De derde en vierde sessie stonden in het teken van online recruitment. Aan de hand van eigen vacatures gingen de deelnemers actief aan de slag met werving via Google, LinkedIn en Hyves. Ook het belang van het hebben van een compleet en up-to-date online profiel (personal branding) kwam aan bod.

“De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie staat garant voor een flexibel opleidingsaanbod met veel diepgang. De opleiding is een perfecte mix van theorie en praktijk en is volledig toegespitst op onze situatie.”

  • Jeroen Spierings
  • Source

Source

Source faciliteert zowel de inhurende onderneming als de professional, freelancers, zelfstandige beroepsuitoefenaars, kennismigranten en buitenlandse freelancers. Source brengt de juiste partijen bij elkaar, verzorgt de gehele inhuuradministratie, adviseert over wet- en regelgeving en minimaliseren alle risico’s inzake onder andere de Inlenersaansprakelijkheid en arbeidsrechterlijke risico’s.