Casus:

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft in 2013/2014 voor Qualified People een incompany Leergang Arbeidsmarktcommunicatie mogen verzorgen. Deze leergang bestond uit 6 dagen training, 2 online classes en een terugkomdag.

Doel incompany Leergang Arbeidsmarktcommunicatie
Qualified People wil constant de kwaliteit van haar organisatie en haar medewerkers verbeteren. Zij hebben daarom gekozen voor een leertraject waarin kennis van arbeidsmarktcommunicatie en (online) recruitment vergroot wordt. Met deze kennis willen zij hun medewerkers beter in staat stellen om als volwaardig gesprekspartners bij bestaande en nieuwe klanten op te treden en kansen voor cross- en upselling beter te signaleren en te benutten. Daarnaast wilden zij hiermee de vaardigheden op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en (online) recruitment verbeteren, waardoor er een daadwerkelijke verandering in de dagelijkse praktijk kan worden bewerkstelligd.

In onderstaande video vertelt Edwin Jansen, directeur Qualified People over hun ervaringen met de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Tevens vertelt hij waar de focus in 2014 lag en in 2015 ligt en geeft hij een tip mee aan werkgevers.

  • Edwin Jansen
  • Directeur
  • Qualified People

Qualified People

Qualified People is al ruim 20 jaar een toonaangevende speler op het gebied van arbeidsbemiddeling, gespecialiseerd in de branches Maritiem & Offshore, Industriële Dienstverlening en de Energiesector. Een organisatie met een hecht team van gedreven professionals, waarvoor de persoonlijke aanpak centraal staat.