Casus:

Schrijven van vacatureteksten

Vooraf aan de training heeft docent Martijn Hemminga een beknopte analyse gemaakt op basis van 6 vacatureteksten: Wat gaat goed? Wat kan beter? Op basis van deze analyse is in overleg met Pon het programma verder ingevuld voor de workshop Schrijven van vacatureteksten op 19 januari 2016.

“Martijn Hemminga heeft als docent van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie deze incompany training volledig naar tevredenheid verzorgd voor de Recruiters en HR adviseurs van Pon. Na afloop van de workshop gingen de deelnemers naar huis met voldoende handvatten en inspiratie om hier verder mee aan de slag te gaan.“

  • Gertia Haerkens
  • Corporate Recruiter
  • Pon

Pon

Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.