Casus:

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft in 2013 een incompany Leergang Arbeidsmarktcommunicatie verzorgd voor de leden van WGV Zorg en Welzijn. Aan de hand van een kick-off sessie werd middels een branstorm het programma van de rest van de leergang samengesteld. De leergang bestond uit een viertal masterclasses van een dag. Van doelgroepgericht werven tot online werving en social media. En van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

“De cursisten waren erg enthousiast over de inhoud en deskundigheid van de docent. Daarnaast werd de interactie met vakgenoten binnen dezelfde sector erg goed gewaardeerd. Alle cursisten zouden de leergang bij anderen aanbevelen. En ook de afstemming over de inhoud van de incompany leergang verliep efficiënt en praktisch.”

  • Cili Even
  • Consultant
  • WGV Zorg en Welzijn

WGV Zorg en Welzijn

WGV Zorg en Welzijn is opgericht door regionale zorg- en welzijnsinstellingen. De vereniging richt zich op de personeelsvoorziening van de sector. WGV Zorg en Welzijn rekent Twente, Achterhoek, IJssel-Vecht, Stedendriehoek en Noordwest-Veluwe tot haar werkgebied. Bij de vereniging zijn 140 organisaties aangesloten. In het gehele werkgebied werken zo’n 166.000 mensen in zorg en welzijn.