Casus:

Online recruitment

Voor Geodis Logistics Nederland heeft de Academie een incompany Masterclass Online Recruitment verzorgd voor 7 HR Officers en HR-medewerkers. In de masterclass werd onder meer stil gestaan bij de online wervingsmogelijkheden er zijn en op welke pro-actieve wijze deze kunnen worden ingezet. Ook werd er uitgebreid stilgestaan bij recruitment via LinkedIn en Hyves. Tenslotte gingen de deelnemers in 2 groepen werken aan een online recruitmentplan voor een specifieke functiegroep.

“De incompany masterclass was zeer interessant. Het was een combinatie van opfrissen van zaken en toevoegen van nieuwe kennis. Tevens vond ik dat je de masterclass op zeer goede manier hebt gebracht en dat de docent heel veel energie in de voorbereiding had gestoken. Mijn collega’s dachten er ook zo over. Mijn complimenten!”

  • drs. ing. Pieternel Vullings
  • Senior HR Advisor
  • Geodis Logistics

Geodis Logistics

In de dynamische, internationale wereld van transport en logistiek is Geodis Logistics een vooraanstaande logistieke dienstverlener. De belangrijkste uitdaging voor Geodis is om voor hun klanten de meest kostenbesparende ‘supply chain’ op te zetten. In deze op maat gesneden oplossing combineert Geodis beproefde kennis van Europese en nationale groepage, wereldwijde logistiek, supply chain management, luchtvracht en zeevracht. Geodis heeft 23.800 werknemers verdeelt over 120 landen.