Casus:

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie/Strategische personeelsplanning.

Vanaf 1 januari 2014 fuseert Alphen aan de Rijn met Boskoop en Rijnwoude. De trainingen hebben p&o-medewerkers, beleidsmedewerkers en een jurist de kennis en tools gegeven voor een strategische aanpak van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

“Trainer weet waar hij het over heeft en heeft veel organisaties gezien. Begrijpt de gemeente. Prettige trainer, houdt van tempo. Opvallend dat hij ook aangaf dat SPP goed is als je de basis op orde hebt. Een wijze waarheid!”

“De leergang AMC was een echte eyeopener. Iedere trainingsdag zat boordevol praktische tips waar we direct iets mee kunnen. Alles was gerelateerd aan de Alphense situatie, dus direct herkenbaar en vergelijkbaar. Voor het arbeidsmarktbeleid heb ik ook ruim input gekregen”.

“Docent had zich goed voorbereid op de Alphense situatie”

“Veel bruikbare en praktische tips. Verder wist de docent je goed bij de les te houden. Als je af en toe wegdwaalde, kreeg je prompt een vraag.”

    Gemeente Alphen aan den Rijn

    In 2012 heeft de Academie bij gemeente Alphen aan den Rijn een tweetal trainingen verzorgd: de vierdaagse leergang Arbeidsmarktcommunicatie en het eendaagse programma Strategische personeelsplanning.