Casus:

Powersessie Schrijven van vacatureteksten

Wij hebben in januari 2017 de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie gevraagd een powersessie Vacatureteksten te verzorgen voor onze consultants. Doel hiervan was om onze medewerkers te ondersteunen bij het schrijven van goede en effectieve vacatureteksten, en tijdens een uur diverse handvatten aangereikt te krijgen.

“Het was een inspirerende presentatie welke we van Ellen van Dieren hebben mogen ontvangen! Tijdens de interactieve powersessie zijn de consultants enthousiast gemaakt over het schrijven van goede teksten en hebben ze duidelijke handvatten gekregen om hun werk goed te doen.”  

  • Erwin Pasop
  • Senior marketing medewerker
  • Extra Talent

Extra Talent

De Extra Talent Groep bemiddelt tussen mensen met extra talent en organisaties die daar naar op zoek zijn. Dat doen we in heel Nederland, op een toenemend aantal terreinen.

Wij geloven dat bemiddelen het beste werkt wanneer de focus ligt op één specialisme, zoals financieel, logistiek, office, juridisch etc. Vanuit deze specialisaties kunnen wij specifieke markten goed bedienen. Met 18 jaar ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling, zijn wij een organisatie die staat voor haar afspraken, trots is op haar werk en daadkracht toont!