Casus:

Schrijven van vacatureteksten

Voor Deloitte heeft de Academie een incompany training verzorgd op het gebied van Schrijven van vacatureteksten. Tijdens de training kregen de deelnemers concrete tips en trucs om doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven. Daarnaast kregen zij handvatten aangereikt om adviesgesprekken aan te gaan met de vacaturehouder. Hiermee leren zij de juiste vragen te stellen om het profiel van de juiste kandidaat scherper te definiëren.

“Terugkijkend naar de training staan al onze Recruiters weer op scherp betreft hun eigen vacatureteksten. Ze zijn doelgroepgerichter aan het schrijven en kijken wat echte verkooppunten zijn in een functie en binnen ons bedrijf Deloitte. Mooi is ook dat ze geleerd hebben de werkelijkheid geen geweld aan te doen, dus ook authentiek te blijven. Sommige ‘open deuren’ moesten door de Academie even opnieuw worden opengetrapt”.

  • Roos van Vugt
  • Manager e-recruitment
  • Deloitte

Deloitte

Als wereldwijde accountants- en adviesorganisatie biedt Deloitte het breedst denkbare dienstenpakket. Zij zijn actief in accountancy, belastingadvies, consultancy en financieel advies.