Casus:

Schrijven van vacatureteksten/Interview technieken/Recruitment via social media

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft op 26 maart 2014 een workshop verzorgd voor B&S met betrekking tot schrijven van vacatureteksten, interview technieken en recruitment via social media. Het programma voor deze dag is in nauw overleg met de docent Heleen Stoevelaar uitgewerkt en op maat gemaakt aan de leerwensen van B&S en de behoeften van de deelnemers. Tijdens de dag is zowel de theorie met betrekking tot deze onderwerpen besproken als gewerkt met cases van B&S en praktijkvoorbeelden.

“Voor B&S is door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie een taylor made training opgezet, waar werd ingespeeld op onze vraagstukken. Het enthousiasme en de betrokkenheid van de docent was erg aanstekelijk waardoor wij met veel plezier de training hebben gevolgd. Door haar deskundigheid en het meedenken vanuit de klant kregen wij praktische tips en inzichten waar wij direct ons voordeel mee hebben kunnen doen. Van voorbereiding tot uitvoering was het goed georganiseerd, werd er geluisterd naar onze behoefte en is de training daar op afgestemd. Kortom een aanrader voor elke organisatie met een vraagstuk omtrent arbeidsmarktcommunicatie.”

  • Ronald Dekkers
  • HR Officer
  • B&S B.V.

B&S

B&S is een internationale distributeur en groothandelaar voor een aantal nichemarkten wereldwijd. Wij beleveren o.a. cruise rederijen, scheepsleveranciers, industriële cateraars en duty-free & travel retail outlets. Met een assortiment van ruim 40.000 food, non-food en luxury producten bedienen we business-to-business klanten over de hele wereld. Hierbij verzorgen we de supply chain van A tot Z.