320x225-campus-recruitment

Hoe kunt u de beste studenten bereiken en bewegen om te solliciteren? Na deze online class kunt u campus recruitment veel doelgroepgerichter aanpakken, waardoor u meer dan een ‘fare share of market’ weet te verkrijgen.

Online class
€ 195,- excl. BTW

Campus recruitment doelgroepgerichter aanpakken

Tijdens deze online class wordt gekeken naar zowel de strategische opzet van campus recruitment als de praktijk. Uitgebreid wordt ingegaan op praktische zaken en alle verschillende en nieuwste methodieken, zoals magnet.me om studenten te werven en/of een relatie mee aan te gaan. De 80/20-regel van student recruitment en ook de rol van de campus recruiter wordt onder de loep genomen. Wat verwacht een student en wat zou een campus recruiter moeten doen? Tenslotte krijgt u handvatten om zelf een campus recruitmentplan te schrijven. Na deze online class kunt u campus recruitment veel doelgroepgerichter aanpakken, waardoor u meer dan een ‘fare share of market’ weet te werven.

Docent aan het woord

 

Modules Campus recruitment

De online class Campus recruitment bestaat uit 8 modules:

 1. Rol Campus recruiter 1.1 Management 1.2 Generatieverschillen
 2. Campus recruitment plan 2.1 Doelstelling 2.2 Doelgroepen 2.3 Plan
 3. Campus recruitment in actie 3.1 Werving 3.2 Selectie
 4. Wrap up 4.1 Campus recruitment samengevat

Resultaat

Na het volgen van deze online class:

 • kunt u een goed campus recruitmentplan opzetten;
 • weet u hoe u studenten kunt bereiken en bewegen en de rol van social media hierin;
 • weet u wat de huidige student typeert;
 • weet u de rol van influentials en hoe deze te vertalen naar kansen;
 • weet u kandidaten beter in beweging te brengen als u ze benadert.

Doelgroep

Deze online course is in het bijzonder geschikt voor:

 • (arbeidsmarkt)communicatieprofessionals;
 • P&o-medewerkers en – managers verantwoordelijk voor (studenten)werving;
 • recruitmentmanagers;
 • student- en campusrecrruiters;
 • marketing- en communicatiemanagers;
 • werving- en selectieconsultants.

Werkwijze

Deze online course bestaat uit een aantal modules die u volgt wanneer het u uitkomt. U heeft 1 jaar toegang tot de online class via pc, laptop, tablet en smartphone. U bepaalt zelf wanneer u begint en wanneer u tussentijds stopt. Aan de hand van docentvideo’s, slides, artikelen en opdrachten krijgt u de stof aangereikt. Na iedere module kunt u aan de hand van een kleine test uw kennis testen, waarna u een volgende module kunt starten. Wanneer u vragen heeft, kunt u deze het eerste half jaar voorleggen aan de docent per e-mail. Na het behalen van alle modules krijgt u een digitaal certificaat.

Enkele ervaringen van deelnemers

‘Een zeer nuttige training en de wijze van e-learning werkte prettig. Mooie combinatie van arbeidsmarktcommunicatie en campus recruitment. Interessant om te horen dat je de doelgroep op de campus al 2 jaar van te voren warm moet maken.’
Anoniem

Investering

De investering voor deze online class is € 195,00 (excl. BTW). De kosten zijn inclusief:

 • 1 jaar toegang tot de online class;
 • het eerste half jaar online vragen voorleggen aan de docent;
 • deelnamecertificaat;

 

Docent

Marieke van Heek

Marieke van Heek werkt als Manager RPO voor Compagnon en biedt op maat recruitmentoplossingen voor klanten, van het overnemen van het gehele recruitmentproces en arbeidsmarktcommunicatie, tot het searchen van de beste kandidaat. Dit doet zij samen met een team van RPO Recruiters. Marieke heeft ruime ervaring in recruitment management en heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van recruitmentprocessen. Nieuwe ontwikkelingen in het vak volgt ze op de voet en ze weet innovaties door te vertalen naar pragmatische oplossingen voor haar klanten.

Daarnaast werkt Marieke als recruitmentadviseur vanuit Bloozm en spreekt regelmatig op congressen om haar succescases te delen met andere recruiters. Marieke is hiervoor 4 jaar lang Manager Recruitment geweest bij MN en Managing Director van Jobwerkt, arbeidsmarktspecialist in bemiddeling van jong talent. Van oorsprong  is Marieke Marketeer, zij heeft ruim 7 jaar gewerkt als Interim Marketeer voor diverse organisaties als Canon Europe, Nuon en Menzis.

DIRECT INSCHRIJVEN
VRIJBLIJVEND RESERVEREN