Wat ga jij deze zomer doen? Naast de vakantieplannen met vrienden en familie is de zomer ook een goede periode om na te denken over hoe jij de rest van het jaar gaat knallen in jouw vakgebied. Noteer dinsdag 27 augustus in jouw agenda en koop een ticket voor het festival “Recruitment in de Zon”. In één dag geef jij jouw recruitment en arbeidsmarktcommunicatiekennis een boost zodat je helemaal klaar bent voor het najaar.

Waarom dit festival?

We kennen het allemaal, het is altijd druk. Vacatures moeten ingevuld en dat betekent dat er vaak te weinig tijd overblijft om jezelf te ontwikkelen. Terwijl dat in deze tijd juist hetgeen is waarmee je het verschil kunt maken. En als je dan tijd hebt, welk onderdeel kies je dan om verder in te ontwikkelen? Soms is het fijn om niet te hoeven kiezen. Eén dag waar je in aanraking komt met verschillende voor jou relevante middelen en methodes, waarmee jij jouw activiteiten op het gebied van recruitment en/of arbeidsmarktcommunicatie direct gaat verstevigen, verbeteren of verbreden.

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie organiseert precies om die reden het festival “Recruitment in de Zon”. Op deze dag stel je zelf je eigen programma samen en bezoek je verschillende sessies over uiteenlopende onderwerpen die voor jou relevant zijn. In korte sessies van 45 minuten krijg je concrete tips en tools aangereikt die je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen. Kortom, dit is hét recruitment festival waar je jouw kennis van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie in korte tijd een (vitamine) boost geeft.

Startklaar het najaar in

Dinsdag 27 augustus gaat een mooie dag worden. Met zowel informatieve, interactieve als inspirerende sessies. En met een gezonde dosis FUN. Ontspanning door inspanning noemen we het graag. Een dag waarin je rondloopt, de sessies bezoekt die jou het meeste aanspreken en waar je met je collega’s of vakgenoten in gesprek kunt over alles wat er speelt in de mooie wereld van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Niet alleen een hele leuke dag om samen met collega's te bezoeken, nog veel belangrijker: na afloop ga je naar huis met informatie, nieuwe contacten en volop ideeën om er na de vakantie tegenaan te gaan. In totaal zijn er zes rondes waarin je steeds de keuze hebt uit verschillende onderwerpen. Sommige sessies staan meerdere keren op het programma. Dat houdt het lekker flexibel: jij bepaalt zelf waar je op welk moment naar toe wil en dat bepaal je gewoon op de dag zelf. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? En heb je even genoeg informatie achter de kiezen, ga dan eens voor een ronde yoga of silent disco – om even de zinnen te verzetten.

Wat kan ik deze dag allemaal verwachten?

De onderwerpen die deze dag aan bod gaan komen zijn onder andere:

  • De Kandidaat Centraal
  • Bouw je Employer Brand
  • Google for Jobs
  • Vloggen
  • Cactus Interview

  • Technology & Tools
  • Silent Disco
  • Elevator Pitch
  • Yoga
  • Managen van de hiring manager

Natuurlijk gaan we nog veel meer doen. Eigenlijk teveel om op te noemen. Houd onze website in de gaten, daar zetten we continu nieuwe informatie over de sessies op.

Kan ik mij al aanmelden?

Ja, dat kan zeker. Dit event wil je natuurlijk niet missen, dus waarom wachten? Wanneer jij je voor 16 juli 2019 aanmeldt, dan profiteer je ook nog eens van het vroegboektarief van slechts 249 euro. Tot ziens bij Recruitment in de Zon!