Sinds haar oprichting in 2006 heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie een groot netwerk opgebouwd van arbeidsmarktcommunicatieprofessionals. Specialisten die op project- en interimbasis helpen bij het oplossen van kennis- en/of capaciteitsproblemen. Binnen ons netwerk van arbeidsmarktcommunicatiespecialisten zoeken wij graag de passende persoon voor uw arbeidsmarktcommunicatievraagstuk.

Interimmanagement

Heeft u voor een bepaalde periode versterking nodig voor het oplossen van kennis- en/of capaciteitsproblemen? De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft een netwerk van specialisten die thuis zijn in elk aspect van het arbeidsmarktcommunicatievak. Ervaren professionals die snel effectief ingezet kunnen worden in uw organisatie.

Projectmanagement

Bent u op zoek naar een arbeidsmarktcommunicatieprofessional voor een afgebakend project, ook dan heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie het netwerk. Zo weet u van tevoren exact wat u krijgt en wat uw investering is. De specialisten zorgen ervoor dat uw project van A tot Z wordt verzorgd. De grootte van ons netwerk maakt het mogelijk zowel een team van specialisten als een individuele arbeidsmarktprofessional in te schakelen. Zo heeft u op ieder (deel)project de juiste persoon.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.