Zomaar een van de mooie woorden die wij van onze deelnemers mochten ontvangen aan de Leergang Recruitment met start 7 oktober. Op dinsdag 5 november werd deze geheel uitverkochte leergang afgesloten met de uitreiking van de welverdiende certificaten aan 16 leergierige en enthousiaste recruiters.

Extra leergang ingepland wegens groot succes

Deze leergang met start op 7 oktober was zo snel uitverkocht dat wij direct een nieuwe leergang in hebben gepland met start op 25 november. Deze leergang is inmiddels ook al bijna uitverkocht. Dit maakt wel duidelijk dat er een grote behoefte is aan een goede gedegen opleiding voor startende en met maximaal 3 jaar ervaring hebbende recruiters. Dat deze opleiding inmiddels naam heeft gemaakt in de markt is te danken aan de kennis, expertise en enthousiasme van onze docenten Dorien Waasdorp, Mariska Smits, Sandor Lokenberg, Babs Bloemsaat en Heleen Stoevelaar.

Altijd weer leuk om de reacties terug te lezen

Ontzettend leuk om te zien dat het gros van de deelnemers direct tijd heeft gemaakt voor het invullen van het evaluatieformulier. We kijken uit naar de laatste evaluaties. Maar we willen daar niet op wachten en delen alvast enkele van de inmiddels ontvangen evaluaties graag met jullie.

Johan Westerink : "De vakdocenten zeer bedreven in het vak en daardoor in korte tijd enorme diepgang. Door de intake van Dorien alleen goede medecursisten in de leergang."

"In korte tijd enorme diepgang!"

Cornelis Wiersma: "Het was een erg leerzame training met echte vakprofessionals. Alle trainers waren heel erg behulpzaam, enthousiast en zijn ook bereid om je nog te helpen na de leergang."

Marit Oude Engberink: "Het was een ontzettend intensieve leerzame leergang met superleuke inspirerende docenten en een mooie locatie. Ik heb genoten!"

"Ik heb genoten!"

Luciënne van den Hoogen -Dikhooff: "Na deelname aan de leergang recruitment ben ik alleen maar enthousiaster geworden over het vak recruiter. Wat een enthousiaste en professionele docenten. Je wordt geprikkeld om het beste uit jezelf te halen. Alle leerdoelen die benoemd worden zijn ook behandeld en ik kan met heel veel mooie kennis aan de slag."

"Je wordt geprikkeld om het beste uit jezelf te halen!"

8,3 op Springest voor de Leergang Recruitment

Nog meer evaluaties lezen? De Leergang Recruitment scoort gemiddeld een 8,3 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest gebaseerd op 38 ervaringen. Binnenkort staan hier ook de ervaringen van deze laatste leergang online.

Bekijk de foto impressie van deze leergang

Deze 4 dagen werd er hard gewerkt door de deelnemers en docenten, maar er waren ook mooie momenten die door de docenten vastgelegd zijn. Hieronder kan je op deze 4 dagen terugkijken met een korte foto impressie.

Wil jij ook nog enthousiaster worden over het recruitmenvak?

Maandag 25 november gaat een extra editie van de Leergang Recruitment van start. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. De leergang start met een persoonlijke intake met hoofddocent Dorien Waasdorp. Zij toetst jouw motivatie en kennisniveau. Tevens wordt er een Whatsapp groep aangemaakt met de hoofddocent en medecursisten waarin jullie informatie en vragen kunnen delen. In 2 x 2 dagen ga je aan de slag met veel moderne recruitmenttooling, data, search, het DoelgroepenDashboard, de VacatureVerbeteraar en bewezen technieken zoals VIF en STAR. Na afloop is alle kennis en informatie aan bod gekomen om een vakvolwassen gesprekspartner te zijn voor opdrachtgever en kandidaat.  Lees hier meer over de leergang, download de factsheet met alle informatie en/of schrijf direct in.