Jaarlijks wordt bijna 40% van het opleidingsbudget bij organisaties niet gebruikt en verdwijnt als sneeuw voor de zon bij de start van het nieuwe jaar. Eeuwig zonde natuurlijk. Want ontwikkeling is vooruitgang. En jij wilt natuurlijk ook blijven werken aan jouw persoonlijke groei.

Heb jij nog opleidingsbudget over?

Heb jij nog budget over en heb je interesse in een of meerdere van onze opleidingen in 2020? Bij inschrijving in 2019 voor een van onze trainingen in 2020, ontvang je nog dit jaar een factuur en kan jij in 2020 van start met het updaten van jouw arbeidsmarktcommunicatie en recruitment kennis. Is jouw budget 2019 juist al op, maar wil je alvast inschrijven en pas in 2020 een factuur ontvangen? Dit kan ook. Noteer bij inschrijving in het veld opmerkingen dat jij pas in 2020 een factuur wilt ontvangen.

Kan je nog geen keuze maken?

Wil je in 2020 graag een training volgen van het opleidingsbudget 2019 maar ben je er nog niet helemaal uit welke training het gaat worden? Geen probleem. Daarvoor hebben wij opleidingstegoedbonnen. Deze bonnen zijn bijvoorbeeld ideaal indien:

  • Je nog geen keuze hebt kunnen maken uit een van onze opleidingen
  • Jouw opleidingsbudget 2019 nog niet op is
  • Je iemand een opleiding cadeau wilt doen

In welke bedragen zijn deze opleidingstegoedbonnen verkrijgbaar?

Deze opleidingstegoedbonnen zijn er in verschillende bedragen. Bekijk hieronder in welke bedragen deze opleidingstegoedbonnen (bedragen zijn excl. BTW) beschikbaar zijn. En wil je liever een ander bedrag? Neem dan contact met ons op en wij regelen het voor je.

  • €  495,-
  • €  795,-
  • €  1.695,-
  • €  1.795,-
  • €  2.695,-
  • €  2.995,-
  • €  3.150,-

Hoe werkt het?

Bestel in 2019 een van deze bonnen en maak pas later een keuze uit een van onze opleidingen. Deze bonnen kan je in zijn geheel of in gedeelten gebruiken voor de inschrijving voor een van onze opleidingen op onze website. De code die je hiervoor bij inschrijving kan invoeren, ontvang je via jouw mail en is gekoppeld aan jouw emailadres. Wil je deze gebruiken met een ander emailadres? Geen probleem. Neem even contact met ons op wij passen het aan. Lees hier alle voorwaarden.

Jouw opleidingsbudget 2019 direct besteden?

Maak hieronder een keuze door te klikken op het bedrag en vul het inschrijfformulier in. Natuurlijk kan je ook meerdere bonnen in een keer bestellen. Of schrijf je direct in voor een training uit ons aanbod.

Nieuwsgierig naar ons aanbod 2020?

Wil je alvast kijken wat de keuzes zijn in ons aanbod 2020. Bekijk dan hier de kalender 2020. Deze zal de komende weken verder aangevuld worden. Onder andere ook met geheel nieuwe opleidingen, denk daarbij aan een workshop Google Analytics voor Recruitment, Tweedaagse Recruitment Marketing Automation, Seminar Beter werven in de Zorg of een Seminar met betrekking tot diversiteit. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

Foto: pixabay.com