Maandag 19 februari om 12.00 uur verzorgde Martijn Hemminga, mede-oprichter en docent van de Academie voor Arbeidsmarkt­communicatie, het gratis lunchwebinar 'Content in Arbeidsmarkt­communicatie'. In dit webinar vertelde Martijn welke vormen er zijn voor arbeidsmarktcommunicatie en hoe hier tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bij stil wordt gestaan.

Waarom de replay van dit webinar bekijken?

Dit webinar is ideaal wanneer u benieuwd bent of de Leergang Arbeidsmarkt­communicatie aansluit bij uw leerwensen, organisatie of situatie. De docenten van de leergang, Marion de Vries, Laura Baselaar, Melle Tuik en Martijn Hemminga, delen tijdens de leergang veel inspiratie uit de praktijk en de laatste trends op het gebied van arbeidsmarkt­communicatie. Tijdens het webinar heeft Martijn alvast een voorproefje gegeven. Hij neemt u mee door het programma en de opzet en leerdoelen van deze vijfdaagse leergang. Bekijken van de replay van dit webinar is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Direct de replay aanvragen

Schrijf u hieronder gratis in voor een replay van het webinar.

Meer weten over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie?

Dinsdag 17 april start alweer de 23e Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. U ontdekt tijdens de leergang hoe u het verschil maakt op de arbeidsmarkt.

De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke masterclass volgt u een e-training waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk meer op de praktijk. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie.

Tot slot wordt de leergang succesvol afgesloten met een eindopdracht. Dit kan een individuele of een groepsopdracht zijn al naar gelang de eigen leerdoelen die vooraf zijn opgesteld. De opzet maakt het mogelijk dat niet alleen de theorie wordt beheerst door oefening, maar dat aan het einde van de opleiding de theorie ook vertaald is naar concrete oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld werving, employer branding, candidate experience, strategie of het opzetten een talentpool. Lees hier meer en/of download de factsheet >>

Of bekijk de video waarin Martijn kort vertelt over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Video's op deze website worden gespeeld vanaf het streaming video platform YouTube.


Video's op deze website worden gespeeld vanaf het streaming video platform YouTube.