Steeds minder mensen worden ziek of komen te overlijden door het Coronavirus. We gaan van intelligente lockdown naar een intelligente open up. Maar op de arbeidsmarkt zijn we nog niet zo ver. Wat betekent dit voor jouw arbeidsmarktcommunicatie?

De replay van dit webinar gratis bekijken? Meld je snel aan:

Meld je gratis aan voor de replay van het webinar arbeidsmarktcommunicatie tijdens de coronacrisis

Op woensdag 20 mei om 10:00 heeft expert Martijn Hemminga een webinar verzorgd over hoe arbeidsmarktcommunicatie jou kan laten helpen tijdens deze coronacrisis.

Hij laat je zien aan welke knoppen je kunt draaien als het gaat om arbeidsmarktcommunicatie voor jouw organisatie. Met arbeidsmarktcommunicatie heb je namelijk de mogelijkheid om impact te hebben op de korte, middellange en lange termijn. Hoe kun je arbeidsmarktcommunicatie inzetten als je nu minder vacatures hebt? En hoe kan arbeidsmarktcommunicatie je helpen als je nu juist veel vacatures hebt.

Krijg veel concrete tips & tricks! Meld je snel aan en krijg direct toegang tot de replay!

Wil je echt aan de slag met arbeidsmarktcommunicatie en dé professionele stap maken? Bekijk dan onze Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie die wij op 6 en 7 juli organiseren.

Martijn Hemminga

Martijn Hemminga

Expert arbeidsmarktcommunicatie

Martijn Hemminga is adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeids­markt­communicatie, employer branding en recruitment­technologie. Samen met Geert-Jan Waasdorp heeft Martijn eind 2006 de Academie voor Arbeids­markt­communicatie opgericht.