De ontwikkelingen op het gebied van Arbeidsmarktcommunicatie en recruitment gaan sneller dan ooit. Als arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentprofessional was het nog nooit zo belangrijk om op de hoogte te blijven. Gelukkig helpen Werf&, ZipConomy en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie je hiermee, door in 1 week maar liefst 25 webinars te verzorgen waarbij deelname gratis is.

In 1 week weer helemaal op de hoogte

Het is de vijfde keer dat de Webinar Week wordt georganiseerd. Eerdere edities trokken meer dan 4.000 bezoekers, die geïnteresseerd waren in actuele thema’s in de wereld van recruitment, arbeidsmarkt, inhuur en HR. Of je nu meer wilt weten over de laatste recruitmenttechnologie, recruitment automation, de politieke schermutselingen rondom flexibele arbeid of over Total Talent Management, tijdens de Webinar Week van maandag 10 tot en vrijdag 14 februari komt het allemaal aan bod. In bondige webinars, met volop ruimte voor interactie met het publiek, kun je alle kennis opdoen die voor jou als recruiter of professional in de arbeidsbemiddeling van belang is.

Het programma

Bekijk hier het complete programma, maak jouw keuzes en schrijf je direct in. Inschrijven voor alle webinars mag natuurlijk ook. Hieronder per dag de thema's voor jou op een rij:

  • Maandag 10 februari: Future Proof Recruitment
  • Dinsdag 11 februari: Candidate Experience
  • Woensdag 12 februari: Professioneel inhuren in de praktijk
  • Donderdag 13 februari: Out of the Box
  • Vrijdag 14 februari: Total Talent Acquisition

Ben jij verhinderd?

Dat is geen probleem. Voor interactie met de sprekers is live kijken natuurlijk een vereiste. Maar als je niet in de gelegenheid bent om meteen te kijken, kun je je natuurlijk toch inschrijven. Je kan de webinars dan later terugkijken, en zo toch aan je informatie komen.

Foto: pixabay.com