Dit is een van de vele reacties die wij hebben mogen ontvangen van de deelnemers aan de vierde Leergang Recruitment die in november plaats heeft gevonden. In september 2017 zijn wij van start gegaan met deze leergang en ook dit najaar waren alle plaatsen bezet. De behoefte aan een complete recruitment opleiding blijkt groot te zijn.

Enthousiaste reacties van onze deelnemers

Alle 17 deelnemers hebben het evaluatieformulier ingevuld. Hier zijn wij zeer dankbaar voor omdat dit ons helpt om onze opleidingen te blijven optimaliseren. Tevens is dit zeer waardevol voor toekomstige deelnemers om een eerste indruk te krijgen. Hieronder een selectie van enkele reacties van onze deelnemers.

Lisanne Volkers, Lincks Personal Recruitment: "Leerzame en inspirerende dagen gehad! Een opleiding waarbij alle facetten van het recruitment vak aan bod komen. Heel interactief en goed opgezet (2x2 dagen met overnachting). Het heeft mij inzicht gegeven in waar ik sta als recruiter en daarnaast heeft het mij handvatten gegeven waar ik direct mee aan de slag kan!"

Esther Schubert, Rijnstate: “Dit is een cursus waar ik wat aan heb. Ik heb veel geleerd van de docenten maar ook van de medecursisten.”

"Dit is een cursus waar ik wat aan heb"

Kimberley Aerts, Aldi: "Zeer goed opgezette en leerzame training, waarbij voor zowel onervaren als ervaren recruiters heel veel te leren valt. Fijn ook dat de docenten uit de praktijk komen en de stof gelijk wordt toegepast op de praktijk"

Jennifer van den Hoven, Info Support B.V.: “Een leerzame en gezellige leergang. Tijdens de leergang ben ik meer te weten gekomen over de verschillende aspecten binnen Recruitment en hoe je deze met balans kunt inzetten. Verder zijn de trainers beschikbaar voor het stellen van vragen, verdieping opzoeken en tips. Tot slot heb ik nu een leuk netwerk opgedaan en vier gezellige dagen gehad met de gehele groep. Echt een toevoeging voor mijn kennis en ervaring!”

"Echt een toevoeging voor mijn kennis en ervaring!"

Roxanne Pietersz - van den Tweel, Omgevingsdienst De Vallei : "Een leergang waarmee je veel van het geleerde direct in de praktijk kan toepassen. Deskundige docenten en fijne samenwerkingsvormen waarbinnen je met de overige deelnemers veel ervaring kunt uitwisselen. Een echte aanrader om je expertise op het gebied van recruitment te versterken!"

Thijs Jonker, De Mandemakers Groep: "Echt een top ervaring, opleiding die ik iedereen kan aanraden, of je nou ervaren of nog maar startend bent in de wereld der Recruiment. "

"Opleiding die ik iedereen kan aanraden!"

Sharon Begheyn, Eigenwijs Recruitment en Loopbaanadvies: "Het was een zeer afwisselende training met verschillende trainers die duidelijk expert waren in hun vakgebied. Over het geheel heb ik heel veel geleerd, zeker in deze korte tijd. Voor mij was ik voornamelijk op zoek naar bevestiging en verdieping en dat heb ik hier zeker gevonden."

Stefan Putman, Rijnstate: "Top, bevestiging van wat ik al wist maak ook een eyeopener van wat ik nog niet wist."

Leergang Recruitment scoort een 8,3 op Springest

De leergang Recruitment scoort gemiddeld een 8,3 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest gebaseerd op 20 ervaringen.

Foto impressie Leergang Recruitment

Tijdens de leergang zijn ook enkele foto's gemaakt, hieronder kan je een korte foto impressie van deze Leergang Recruitment bekijken.

Vakvolwassen gesprekspartner voor opdrachtgever en kandidaat

Recruitment is een vak waarin je succesvol wordt als je de basisprincipes kent en leert beheersen. Doel van de 2x tweedaagse leergang is om de deelnemers de basis te geven om een vakvolwassen gesprekspartner te zijn voor opdrachtgever en kandidaat.  Op 11 maart 2019 start alweer de vijfde Leergang RecruitmentLees hier meer over de leergang, download de factsheet met alle informatie en/of schrijf direct in. Indien er vragen zijn, kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.