Naast deze mooie woorden hebben we nog veel meer positieve reacties gekregen van cursisten die hebben deelgenomen aan de Leergang Recruitment met start 25 november 2019. Op dinsdag 10 december 2019 werd deze wederom succesvolle leergang afgesloten met de uitreiking van de welverdiende certificaten aan 14 leergierige en enthousiaste recruiters.

De leergang Recruitment wordt niet voor niks dé recruitmentopleiding van Nederland genoemd. Het succes komt mede door de inzet, kennis, expertise en enthousiasme van onze docenten Dorien Waasdorp, Mariska Smits, Sandor Lokenberg, Babs Bloemsaat en Heleen Stoevelaar.

Een 9,1 voor de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Op de vraag of de deelnemers van deze leergang de Academie zouden aanbevelen hebben we een duidelijke ja met het prachtige cijfer 9,1 gekregen. Het topteam van de organisatie Anja van Kemenade en Christine van der Niet hebben een 8,5 gekregen in de evaluatie, een geweldig resultaat.

Hieronder nog wat mooie quotes uit de evaluatie:

Fleur Barendregt van Enginia West: "Ook met een aantal jaar ervaring is dit een opleiding die zeker gevolgd kan worden. Het zet alles weer even op scherp en je bent weer volledig op de hoogte van al het nieuws in recruitment-land."

"De trainers waren ontzettend ervaren en energiek!"

Sophia Hovius van HabiTask: "Vanaf het eerste begin heerst er een positieve sfeer en een samen-gevoel. Je wordt continu gestimuleerd om samen te leren en vervolgens krijg je heel veel kennis en theorie aangereikt. Hier zijn we ook - in verschillende werkvormen - direct mee aan de slag gegaan waardoor je het geleerde ook direct in de praktijk kunt brengen. Heel fijne opleiding, met kundige en lieve docenten en een fijne dosis diepgang!"

"Goed geregeld, professioneel maar persoonlijk en je weet waar je aan toe bent"

Najima Tihouna van het Publieke Domein: "Echt heel veel geleerd. Fijn om een vast aanspreekpunt te hebben, maar wel van verschillende experts les te hebben gehad"

"Ik voel me sterker"

Gemiddeld een 8,3 op Springest voor de Leergang Recruitment

Nog meer evaluaties lezen? De Leergang Recruitment scoort gemiddeld een 8,3 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest gebaseerd op 53 ervaringen.

Bekijk de foto impressie van deze leergang

Ook deze vier dagen werd er weer hard gewerkt door de deelnemers en docenten. Om daar een beeld bij te krijgen kan je hieronder terugkijken met een korte foto impressie.

Wil jij ook alles leren over het recruitmentvak?

Maandag 16 maart gaat alweer de achtste editie van de Leergang Recruitment van start. De inschrijvingen gaan weer hard, maar er zijn nog plekken beschikbaar. De leergang start met een persoonlijke intake met hoofddocent Dorien Waasdorp waarin zij jouw motivatie en kennisniveau gaat toetsen. Er wordt een Whatsapp groep aangemaakt met de hoofddocent en alle medecursisten waarin jullie informatie en vragen kunnen delen. Naast vier intensieve dagen van persoonlijke groei, vakinhoudelijke kennis en inspiratie is er ook genoeg aandacht voor lachen en netwerken! Lees hier meer over de leergang, download de factsheet met alle informatie en/of schrijf direct in.