In 2014 heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie 213 professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment ondervraagd. Dit heeft geresulteerd in de rapportage: 'De Stand van Werven 2014'. Ook voor 2015 brengen wij de verwachtingen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie in kaart.

Dit onderzoek is intussen afgesloten. Onze hartelijke dank aan alle respondenten.

Doel van het onderzoek

Doel van dit onderzoek is om tot een totaalbeeld te komen van het vakgebied anno 2015, o.a. op het gebied van trends & ontwikkelingen, prioriteiten, hoe werven werkgevers en de effectiviteit van wervingskanalen. De resultaten zullen gebruikt worden voor een whitepaper, webinars en onze trainingen.

Als eerste inzage in de resultaten

Doe mee aan dit onderzoek door het invullen van een korte vragenlijst. Het invullen beslaat maximaal 10 minuten van uw tijd. Als dank voor uw deelname krijgt u als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek. Door middel van het invullen van de vragenlijst, maakt u tevens kans op een van de volgende mooie prijzen:

  • 1 x opleidingscheque t.w.v. € 795,-
  • 2 x opleidingscheque t.w.v. € 495,-
  • 3 x opleidingscheque t.w.v. € 245,-
  • 4 x Wervingswereld-advies t.w.v. € 250,-
  • 5 x jaarabonnement op amcexpert.nl t.w.v. € 195,-

Direct de vragenlijst invullen?

Wilt u meedoen aan het onderzoek, vul dan de vragenlijst in. Wenst u de resultaten van het onderzoek te ontvangen en wilt u kans maken op een van bovenstaande prijzen? Vul dan aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres in. Het invullen van uw e-mailadres is niet verplicht, wij zullen uw antwoorden te allen tijde anoniem verwerken.