Ruim 10 jaar geleden ontstond Roos haar passie voor het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie bij Alliander. 5 jaar lang hield zij zich bezig met o.a. employer branding, campagnes, recruitmentwebsites en jobmarketing. Daarbij had ze de focus op de technische en IT doelgroepen. Na een uitstapje naar een brede marketingcommunicatie functie, keerde ze in 2019 terug naar haar oude liefdes: Arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Met een gezonde dosis inspiratie vanuit het marketingvakgebied ging ze als interim employer branding specialist aan de slag voor verschillende toonaangevende werkgevers zoals de Universiteit Twente, ProRail en Alliander.

Sinds 2022 werkt Roos, naast haar interim klussen, als consultant samen met de Employer brand builders voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Roos is een enthousiaste expert met een missie: namelijk werkgevers inspireren en helpen echt vanuit hun doelgroepen te denken. Ze bijt zich het liefst vast in complexe vraagstukken en wordt er gelukkig van om deze vraagstukken door middel van een heldere strategie te vertalen naar haalbare en impact volle acties.