Koen Roozen is al meer dan 25 jaar actief in de wondere wereld die recruitment heet. Mensen omschrijven hem als een recruitmentjunky. Voor hem is recruitment het mooiste vak dat er bestaat.

'Mijn ervaring is divers: de laatste tien jaar heb ik bedrijven opgebouwd, teams gemanaged, internationaal geworven en reorganisaties en projecten gedaan in onder meer ICT, techniek, farmacie en overheid.'

Koen leidt recruitmentprojecten, schrijft, adviseert en traint over het vak. Als ondernemer is hij het gezicht van HetRecruitingKantoor en HetMobiliteitKantoor. Zijn bedrijven ondersteunen klanten met sourcing, talentpooling, recruitment outsourcing, selectie in reorganisatie en freelancers met kennis van in-, door- en uitstroom.

Koen's werk- en leerstijl is gedreven, kritisch, nuchter en resultaatgericht. Dit zie je terug in zijn missie: “altijd de juiste mensen op de juiste plek”. Zijn persoonlijke doel is iedere dag plezierig uitgedaagd worden én het recruitmentvak (verder) op de kaart zetten. Vanuit deze drive is hij tevens voorzitter van de Recruitercode.