Jeffrey is al meer dan 13 jaar actief in digitale marketing. Hij begon zijn carrière in e-commerce in de jaren '00, waar het allemaal begon en uitgroeide tot wat het nu is. Hij maakte deel uit van de exponentiële groei van Coolblue en Bol.com, de grootste en beste e-commercebedrijven in Nederland en België.

Jeffrey heeft nu zijn eigen bedrijf Direct Impact, waar hij vooral mensen wil helpen en inspireren om hun doelen te bereiken binnen groeimarketing en automatisering. Hij heeft meerdere projecten uitgevoerd bij het opzetten van de digitale basis voor veel verschillende organisaties in verschillende branches, zoals Maandag, Techsharks, Samsung, Accell Group, Kramp, Career Control, Body & Fit en nog veel meer. Ook heeft Jeffrey veel verschillende soorten bedrijfsculturen en -structuren gezien zoals start-ups, scale-ups en grote ondernemingen. Zowel nationaal als internationaal. Van fabrieksvloer tot directiekamer. Op deze manier leerde hij welke factoren de grootste impact en haalbaarheid hebben op het versnellen van de groei. Maar even belangrijk, wat zijn de meest gemaakte fouten en valkuilen.

Zijn manier van werken is altijd door mensen het hart van de organisatie te maken, gegevens de bron van alle beslissingen te maken en Direct Impact als doel te bereiken. Nooit vertellen wat je wil horen, maar wat je moet horen om jezelf en je bedrijf te verbeteren. Open, eerlijk, direct en met veel humor.