Heleen Stoevelaar is een ervaren recruitment manager en sinds 2008 betrokken bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie in de rol van docent en als dagvoorzitter bij verschillende evenementen die de Academie organiseert.

Zij begon in 2000 haar carrière bij een grote landelijke uitzendorganisatie waar zij eind 2002 Tempo-Team @Office samen met enkele collega’s introduceerde, een virtuele uitzendvestiging. In 2004 maakte zij de overstap naar een internationale werving en selectie organisatie waar zij in haar laatste functie als Manager verantwoordelijk was voor recruitment uitsluitend voor commercieel personeel voor noord-, oost- en midden Nederland. Van 2008 tot 2015 was zij eigenaar van Best Selector waar zij in haar rol als interim recruitment manager voor verschillende opdrachtgevers heeft gewerkt.

Van 2015 tot en met 2018 was zij Manager Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie bij Conclusion, een grote veelzijdige IT dienstverlener. Sinds 1 juni is Heleen weer eigenaar van Best Selector en The Referral Company. Zij houdt ervan om pragmatisch en resultaatgericht lange termijn resultaten te boeken voor de recruitmentafdeling.