Edwin van der Sande werkt als Manager Marketing en Recruitment voor Technical Valley. Sinds de start van zijn carrière is de arbeidsmarkt de werkplek van Edwin. Vanuit verschillende rollen heeft hij zich altijd bezig gehouden met het optimaliseren van de werving van personeel. Wat hem blij maakt is, om met elkaar, steeds op de meest effectieve wijze collega’s te werven. Hoe? Door de juiste toon, de juiste middelen en de juiste aanpak te kiezen.

Edwin is zijn loopbaan begonnen bij Randstad, daar is de basis gelegd voor zijn enthousiasme voor personeelswerving. Daarna heeft hij vanuit VNU Media de grote profit- en non-profit organisaties geadviseerd over de inzet van onderzoek, data en media voor Recruitment en Employer Branding. Na andere adviesrollen bij Springer Media en Intelligence Group is hij bij Tata Steel gaan werken als Specialist Arbeidsmarktcommunicatie en Recruitment Marketing.

Samen met zijn Tata Steel collega’s heeft Edwin de eerste Werf& Award voor de beste arbeidsmarktcommunicatie case gewonnen voor de werving van schaarse technische profielen voor de bedrijfsschool. Daarnaast heeft hij met Tata Steel ook een Werf& Award nominatie behaald voor de inrichting en organisatie van de Recruitmentafdeling en één voor de referral aanpak.
Edwin heeft graag een brede kijk op het vak. Hij haalt veel inspiratie uit nieuwe ontwikkelingen en innovaties, maar ook uit de vele mooie praktijkvoorbeelden van onze vakgenoten.