Daan Huisman is oprichter van het gelijknamige Recruitment Strategie Consultancy bureau met meer dan 13 jaar ervaring in operationeel recruitment, interim recruitment management, recruitment training en strategische recruitment consultancy.

Daan is een specialist die een projectteam kan aansturen, ondersteunen of aanvullen zodat het meeste uit een recruitment technologie project gehaald kan worden, inclusief een goede return of investment. Daarnaast beschikt Daan over een groot netwerk van professionals om een project team aan te vullen mocht daar behoefte aan zijn.

Het verschil tussen een succesvolle en lastige implementatie en adoptie van recruitment technologie projecten zit ‘m vaak in de juiste mensen met kennis, ervaring en tijd. Als het over recruitment strategie en recruitment technologie gaat is Daan de juiste man.

Technologie speelt al een belangrijke rol in de wereld van recruitment en die rol wordt alleen maar belangrijker. In 2019 heeft Daan een vol jaar voor het Amerikaanse recruitment software bedrijf Phenom People gewerkt, een recruitment technologie platform dat volop gebruik maakt van Artificial Intelligence en Machine Learning. Dat zijn voorbeelden van technologieën waar de recruitmentwereld niet meer omheen kan.

Maar de selectie, implementatie en adoptie van recruitment technologie is ingewikkeld. Een recruitment scan waar je als organisatie nu staat, een recruitment strategie waar je als organisatie naartoe wilt, de recruitment technologie die daarbij optimaal ondersteunt, de veranderingen voor de processen en de medewerkers, een succesvolle implementatie (op tijd en binnen budget) en een goede adoptie van de nieuwe recruitment technologie en processen zijn allemaal zaken waar Daan bij kan ondersteunen.En natuurlijk kennis delen en blijven leren en ontwikkelen. Vandaar dat Daan zich als trainer heeft aangesloten bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en een deel van de nieuwe leergang Recruitment Marketing Automation voor zijn rekening neemt.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/daanhuisman/