Anne-Britt Petri-Arends startte in 2004 haar carrière bij Intelligence Group, een onderzoeks- en adviesbureau volledig gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. In de rol van Arbeidsmarktanalist en Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie heeft zij zich ontwikkeld tot een echte specialist in het vak.

Begin 2009 heeft zij samen met Geert-Jan Waasdorp (directeur Intelligence Group en mede-eigenaar Academie) Campaign Group opgericht. Een jobmarketingbureau met als missie een trefzekere bijdrage leveren aan het vervullen van (moeilijk invulbare) vacatures. Campaign Group vergroot met slimme en onderbouwde arbeidsmarktcommunicatie de eigen wervingskracht van organisaties. In haar rol als directeur (en partner) van Campaign Group adviseerde zij werkgevers over de beste aanpak voor wervingsvraagstukken en was zij als strateeg betrokken in grootschalige projecten; van het ontwikkelen van een goede recruitmentsite tot en met doelgroepcampagnes voor schaarse doelgroepen en het opzetten en uitvoeren van zinvolle Social Media projecten.

Begin 2013 heeft Anne-Britt de stap genomen om als zelfstandig Adviseur en Projectmanager op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie haar carrière te vervolgen. Zij is op project- en urenbasis in te schakelen voor arbeidsmarktcommunicatie- en wervingsvraagstukken. Met haar uitgebreide theoretische en praktische kennis is Anne-Britt sinds 2008 ook trainer aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. De visie van Anne-Britt op arbeidsmarktcommunicatie kenmerkt zich door een altijd kritische blik, onderbouwing, resultaatgerichtheid en doelgroep denken.