Bijna einde van het jaar en dan willen we toch even terugblikken. Wij kijken terug op een inspirerend en leerzaam jaar. We hebben weer veel nieuwe vakgenoten mogen ontmoeten en samen interessante en leerzame momenten met elkaar mogen delen. Niets is leuker dan het delen van ons enthousiasme en passie voor arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit.

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

In verband met de komende feestdagen, kan het voorkomen dat een reactie op een vraag aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie wat langer op zich laat wachten. Natuurlijk doen we ons best zo spoedig mogelijk bij je terug te komen. Indien je vragen hebt, kun je deze mailen naar info@arbeidsmarktcommunicatie.eu. Vanaf maandag 7 januari 2019 staan we weer helemaal voor je klaar. Ons voorjaarsaanbod kan je bekijken op onze website of  direct inschrijven voor een van onze trainingen. Bij inschrijving uiterlijk 31 december 2018 13.00 uur, ontvang je indien gewenst nog dit jaar jouw factuur.

Gezellige en warme feestdagen gewenst

Namens alle collega's en docenten van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie wensen wij je gezellige en warme feestdagen met jouw dierbaren en bedanken iedereen voor het delen van hun visie en ervaringen. Wij hopen je in 2019 weer terug te zien!

Foto: pixabay.com