Zoals we al een paar keer eerder beschreven wordt referral recruitment steeds belangrijker. Uit ons jaarlijks onderzoek De Stand van Werven bleek dat referral recruitment het meest effectieve wervingsmiddel is. Het is de grootste stijger in gebruikte wervingsmiddelen. Alleen LinkedIn wordt nog vaker gebruikt, maar als de lijn zich doorzet is dat volgend jaar wel anders.

Wervingsmiddelen 2018

Speel in op deze trend: Breaking Seminar

De boodschap lijkt ons duidelijk. We moeten met z'n allen meer met deze krachtige en effectieve manier van werven doen. Daarom organiseren we op donderdag 4 oktober 2018 in samenwerking met Werf& een Breaking Seminar Referral Recruitment.

Met referral recruitment zet je je medewerkers in om nieuwe mensen te werven. Het is zo effectief omdat het een eerlijke manier van werven is. Je eigen medewerkers weten als geen anders hoe het is om bij jouw bedrijf te werken. Als zij tevreden en enthousiast zijn over hun functie en werkgever, zullen zijn eerlijk hun positieve verhaal vertellen tegen de buitenwereld. Maar dit gaat niet vanzelf. Er gaat een heel traject aan vooraf wil je dit goed inzetten.

Dit seminar is interessant voor zowel grote als kleine organisaties. En of je nu nog helemaal geen referral programma hebt, of al een begin hebt gemaakt maar wilt weten hoe je kunt optimaliseren is dit seminar een mooie en laagdrempelige manier om je kennis op te halen. Een bomvolle dag met 3 inspirerence plenaire keynotes, 20 verdiepende breakouts met praktijkcases en 200 vakgenoten om te ontmoeten en je netwerk mee te verrijken. Praktische tips & tricks die je makkelijk kunt toepassen om je eerste stappen te maken naar een gedegen referral programma én om verder te bouwen.

Lees meer info of schrijf je in »