De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft de workshop Schrijven van vacatureteksten  in 2015 vernieuwd naar een blended workshop. De workshop combineert vanaf heden online en offline leren voor een optimaal effect.

[button link="https://www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/recruitment/schrijven-van-vacatureteksten/" color="custom" size="small" type="flat" shape="square" target="_self" title="Blended workshop Schrijven van vacatureteksten" gradient_colors="#002e62" gradient_hover_colors="|" accent_color="#ffffff" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" shadow="" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" class="" id=""]Blended workshop Schrijven van vacatureteksten[/button]

e-Training voorafgaand aan de workshop

Nieuw aan deze workshop is de combinatie met een e-training. Tijdens deze e-training een week voorafgaand aan de workshop leert u alles over de randvoorwaarden voor een goede vacaturetekst. Tijdens de workshop brengt u de theorie direct in de praktijk tijdens opdrachten en oefeningen met uw eigen vacatureteksten. Tenslotte kunt u na afloop een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor een-op-een feedback.

Workshop bestaat uit 3 stappen

  1. e-Training
    op 14 april  volgt u een e-training waarin stil wordt gestaan bij de randvoorwaarden voor het schrijven van goede vacatureteksten.
  2. Workshop
    Deze klassikale workshop vindt plaats op 21 april  in Amersfoort. Aan de hand van theorie en voorbeelden wordt vooral aan de slag gegaan met het optimaliseren van eigen vacatureteksten.
  3. Een-op-een feedback
    Na afloop van de workshop kunt u een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor een-op-een feedback.

Meer informatie of direct inschrijven?

Wilt u meer informatie over deze workshop. Download dan de factsheet, tevens vindt u hierin praktische tips. Direct inschrijven kan natuurlijk ook.

Gratis webinar

Voor meer informatie kun u ook deelnemen aan het gratis webinar. Docent Martijn Hemminga geeft u tijdens dit webinar concrete tips om uw vacatureteksten te optimaliseren. Aan het einde staat hij even stil bij de blended workshop Schrijven van vacatureteksten. Interesse? Schrijf u dan in voor het gratis webinar op 31 maart. Verhinderd? Geen probleem. Schrijf u toch in en ontvang toegang tot de replay.