Wintercourse arbeidsmarktcommunicatie29 november 2012 - Van 6 tot en met 8 februari 2013 vindt voor de 5e maal de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie plaats. 

Arbeidsmarktcommunicatie van A tot Z

In een intensieve training van 2,5 dag ontdekt u alle aspecten van het vakgebied. Van personeelswerving tot online recruitment, van employer branding en employee relationship management tot strategie. Met een kleine groep deelnemers en binnen een informele sfeer gaat u uitgebreid in op de theorie. Aan de hand van actuele voorbeelden en cases maakt u vervolgens steeds actief de vertaalslag naar uw eigen praktijk en die van uw collega-deelnemers.

Op de Veluwe

De Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie wordt georganiseerd in Hotel de Heerlickheijd van Ermelo. Ondanks dat het hotel aan de rand van de Veluwe grenst, is deze zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Een wandeling over de Veluwe maakt onderdeel uit van het dagprogramma op donderdag.

Beslis snel

Wilt u deelnemen, wacht dan niet te lang met inschrijven. Wie vóór 31 december a.s. inschrijft, profiteert namelijk van 10% vroegboekkorting. En heeft u nog opleidingsbudget voor 2012? Wij kunnen u desgewenst nog voor dit jaar een factuur sturen.

Heeft u belangstelling voor deze Wintercourse? Ga dan direct naar onze website. Hier kunt u alles lezen over het programma, de docenten, de ervaringen van deelnemers en de kosten.